Η προθεσμία της 31ης Οκτωβρίου 2023 για την υποβολή της Φορολογικής Δήλωσης για το 2022 πλησιάζει. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του Τμήματος Φορολογίας, μόλις το 71% εκ των εκτιμώμενων 300,000 φορολογικών δηλώσεων έχουν μέχρι στιγμής υποβληθεί. Το γεγονός αυτό, θα πρέπει να θέσει σε κινητικότητα το ποσοστό του πληθυσμού που δεν έχει μέχρι στιγμής υποβάλει τη φορολογική του δήλωση, είτε λόγω αναβλητικότητας, είτε έλλειψης χρόνου, ή ακόμη και των σχετικών γνώσεων. Το TaxApp.cy, το καινοτόμο διαδικτυακό ‘φορολογικό εργαλείο’, έρχεται να απλοποιήσει τη διαδικασία για όσους αναζητούν άμεσα μια αποτελεσματική λύση για την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Το TaxApp.cy, απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως γνώσης φορολογικών θεμάτων και ‘τύπο εισοδημάτων’. Είναι μια έξυπνη εφαρμογή που καθοδηγεί τον χρήστη στην ετοιμασία και υποβολή της φορολογικής του δήλωσης, λειτουργώντας ως «μεσάζων» μεταξύ του χρήστη και της κυβερνητικής ιστοσελίδας TAXISnet. Μέσα από μια απλή διαδικασία και χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από τις απαντήσεις του χρήστη, το έξυπνο λογισμικό του TaxApp, συμπληρώνει τη φορολογική δήλωση, και υπολογίζει τον πληρωτέο φόρο (εάν ισχύει). Το TaxApp.cy παρέχει παράλληλα ασφάλεια στον χρήστη, καθώς η δήλωση ελέγχεται από επαγγελματίες φορολογικούς συμβούλους προτού αυτή υποβληθεί στο TAXISnet (εκ μέρους του χρήστη), διασφαλίζοντας έτσι την ορθότητά της. Οι χρήστες του TaxApp.cy λαμβάνουν βοήθεια και καθοδήγηση σε κάθε βήμα της διαδικασίας, ενώ αρκετά από τα στοιχεία τους υποβάλλονται μόνο μια φορά, διευκολύνοντας έτσι την υποβολή της επόμενης φορολογικής χρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης για το έτος 2022, έχουν τα άτομα – Μισθωτοί, Συνταξιούχοι και Αυτοεργοδοτούμενοι –  των οποίων το μικτό (δηλαδή πριν τον φόρο) εισόδημα για το φορολογικό έτος 2022 υπερβαίνει τα €19,500.

Όσον αφορά την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, αυτό αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του TaxApp.cy. Τόσο ο ιστότοπος, όσο και η εφαρμογή χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες συνδέσεις (SSL) και τείχος προστασίας (firewall) για να διασφαλίσουν ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή. Επιπλέον, η πλατφόρμα TaxApp συμμορφώνεται πλήρως με όλους τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων “GDPR” και υπόκειται σε επιτήρηση από τον ΣΕΛΚ (Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου).

Ο χρόνος είναι πολύτιμος – Δράστε τώρα!

Το ρολόι δεν σταματά και με μόλις λίγες ημέρες να απομένουν, η άμεση κινητοποίηση είναι απαραίτητη. Εμπιστευτείτε το TaxApp.cy για την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης στο πλαίσιο των χρονοδιαγραμμάτων, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ορθότητα και εγκυρότητα των στοιχείων.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΖιβάνα ΛΟΕΛ: Συλλεκτικές φιάλες με έργα του Κύπριου καλλιτέχνη Χαμπή Τσαγγάρη
Επόμενο άρθροSKY express: 30% έκπτωση για ταξίδια σε 6 αγαπημένους προορισμούς