Πρόσκληση στο κοινό να δώσει μαζικά το παρόν του στο Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου (103ο Ανδρών και 65ο Γυναικών), που θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο Στάδιο στις 25-26 Ιουνίου 2022, απηύθυναν σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου, ΚΟΕΑΣ και ΓΣΟ.

Στους αγώνες, οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του τέως Προέδρου της ΚΟΕ Ντίνου Μιχαηλίδη, αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, προσφέροντας μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις.

Την ιδιαίτερη σημασία των επερχόμενων Παγκύπριων Πρωταθλημάτων, σε μια απαιτητική χρονιά όπως η φετινή, επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, εκφράζοντας παράλληλα την περηφάνια της Ομοσπονδίας για τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας σε διεθνείς διοργανώσεις. Παράλληλα, ο κ. Μάρκαρης ευχαρίστησε τη Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, η οποία για μία ακόμα χρονιά καθίσταται Μέγας Χορηγός των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών, καθώς και την Cablenet, η οποία θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες από την πλατφόρμα της. Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στον ΚΟΑ, για τη στήριξη στον στίβο, την ΚΟΕ, το διαχρονικό χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου και όλους τους χορηγούς της ΚΟΕΑΣ, καθώς και το Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη, ο οποίος θέτει άλλη μία διοργάνωση του στίβου υπό την αιγίδα του Δήμου.

Την χαρά και την τιμή για το Δήμο Λεμεσού, ο οποίος θέτει υπό την αιγίδα του τους Παγκύπριους Αγώνες Ανδρών και Γυναικών, εξέφρασε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Νικολαΐδης, ευχόμενος σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία. Ως Δήμος υποδεχθήκαμε πέρσι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας και φέτος το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου, δύο διοργανώσεις οι οποίες είχαν απόλυτη επιτυχία ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης, ενώ κάλεσε τον κόσμο να συνεισφέρει και σε αυτήν τη διοργάνωση.

Αρωγός σε κάθε προσπάθεια του στίβου είναι πάντοτε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης εκφράζοντας την αγάπη του ιδίου και του Οργανισμού σε κάθε άθλημα και σε κάθε αθλητή και αθλήτρια που υπηρετεί με το δικό του τρόπο την πατρίδα του, τόνισε ότι  προσπάθεια όλων στο Συμβούλιο του Οργανισμού είναι να στηρίζουν τα ταλέντα μας και να τους βοηθούν να ανελιχτούν. Δεν θέλω να βλέπουν κάποιοι τον Οργανισμό σαν κουμπαρά, που θα βάλει ο καθένας το χέρι του για να πάρει λεφτά, αλλά σαν ένα ζωντανό Οργανισμό, ο οποίος βρίσκεται δίπλα και στηρίζει τον αθλητισμό σε όλο το φάσμα του, υπογράμμισε ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του στο Τσίρειο και να χειροκροτήσει τα παιδιά του στίβου στην προσπάθειά τους.

Ο Οικονομικός Διευθυντής της Medochemie, κ. Αχιλλέας Τσαγκάρης, αφού έκανε αναφορά στη μεγάλη ευαισθησία που επιδεικνύει η Εταιρεία για τον αθλητισμό, κάλεσε με τη σειρά του τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να θαυμάσει τους αθλητές μας. Είναι τιμή για τη Medochemie, είπε, να στηρίζει αυτούς του αγώνες, εκφράζοντας παράλληλα την ευαρέσκεια του για την αγαστή συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ.

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια, Κυριάκος Τσολάκης, ο οποίος θα είναι και ο οικοδεσπότης της φετινής διοργάνωσης, μίλησε για τη σημαντικότητα των Αγώνων και για την πόλη της Λεμεσού, αλλά και σε όλη την Κύπρο και κάλεσε με τη σειρά του και τους Λεμεσιανούς, αλλά και όλους τους φιλάθλους της Κύπρου να έρθουν το Σαββατοκύριακο στο Τσίρειο και να απολαύσουν εξαιρετικούς αγώνες.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριές μας, μεταξύ των οποίων και οι πρωταθλητές μας Μίλαν Τράικοβιτς και Απόστολος Παρέλλης, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν στο Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠως η Ινδία μετατρέπεται σε Παγκόσμιο Δάσκαλο: Οι πυλώνες της εξωτερικής πολιτικής τα τελευταία χρόνια
Επόμενο άρθροΑπονεμήθηκαν σήμερα τα «Zero Waste Beach Awards 2022»