Τα επόμενα ανοίγματα του Ομίλου περιλαμβάνουν και το Amyth of Nicosia, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει το φθινόπωρο του 2024

 

Με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και με γνώμονα την άκρως επιτυχημένη λειτουργία των τριών υπερπολυτελών ξενοδοχείων του στην Κύπρο, ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts επεκτείνει τα επιχειρηματικά του σχέδια με νέες αναπτύξεις στην Ελλάδα. Τα νέα projects αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν σε Κύπρο και Ελλάδα και θα προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες.

Tο πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου στην Ελλάδα λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2023 στον Άγιο Στέφανο στην Μύκονο, ενώ τον Μάιο του 2024, αναμένεται να λειτουργήσει και το δεύτερο κάτω από την ομπρέλα της Amyth Hotels, στη δημοφιλή παραλία Super Paradise.

Συγκεκριμένα, ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα που απαρτίζεται από 50 δωμάτια, σουίτες και βίλες, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον επόμενο μήνα για να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες.

Το Amyth of Mykonos Super Paradise (superparadise) διαθέτει επίσης δύο εστιατόρια, χώρο περιποίησης και χαλάρωσης, μπουτίκ και γυμναστήριο. Οι επιλογές διαμονής κυμαίνονται από δωμάτια 25 τ.μ. μέχρι σουίτες που εκτείνονται σε έως και 110 τ.μ., πολλές από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υπαίθρια τζακούζι.

Ο Όμιλος παρουσίασε πρόσφατα το επενδυτικό του πλάνο στην Ελλάδα, με σχέδιο επέκτασης για τη συλλογή των Amyth Hotels. Η σειρά Amyth έχει τις ρίζες της στην κληρονομιά των Thanos Hotels & Resorts και αντικατοπτρίζει τις αξίες και την κουλτούρα της εκάστοτε τοπικής κοινότητας. Για περισσότερα από 50 χρόνια, ο Όμιλος συνδυάζει την αυθεντική φιλοξενία και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τιμώντας παράλληλα τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται.

Στα επόμενα ανοίγματα του Ομίλου περιλαμβάνονται, εκτός από το Amyth of Nicosia, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει το φθινόπωρο του 2024 στο κέντρο της πρωτεύουσας, ακόμη και περισσότερα ξενοδοχεία Amyth στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη πενταετία, στοχεύοντας να προσθέσει έναν συνδυασμό γνωστών, ανερχομένων, αλλά και καινούργιων προορισμών.

Παράλληλα, ο Όμιλος θα παρέχει στην ελληνική αγορά αναβαθμισμένες υπηρεσίες hotel management μέσω συνεργασιών με asset owners, αλλά και με υφιστάμενους ξενοδόχους. Ο CEO του Ομίλου, Θάνος Μιχαηλίδης, ανέφερε ότι «αξιολογήσαμε τη θετική πορεία του επενδυτικού κλίματος στην Ελλάδα και ως εκ τούτου η είσοδός μας στην ελληνική αγορά με το Amyth of Mykonos στον Άγιο Στέφανο, αποτελεί μια φυσική εξέλιξη της επιχειρηματικής μας διαδρομής. Άλλωστε η Ελλάδα ήταν πάντα στην καρδιά μας».

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤο ντοκιμαντέρ «Βαρώσια, η Ευρωπαϊκή Περίκλειστη Πόλη» ταξιδεύει στον κόσμο
Επόμενο άρθροΥπογεγραμμένες φανέλες από τους αστέρες της Bayern χάρισε η Libertex