Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η αλυσίδα στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες απέναντι στον καρκίνο του μαστού

 

Η 8η Μαρτίου σηματοδοτεί τους διαχρονικούς αγώνες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου. Με αφορμή την φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θέλοντας να στηρίξει τις γυναίκες που βρίσκονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού, το Bean Bar ενώνει δυνάμεις με τη Europa Donna Κύπρου.

Μέσα από την καμπάνια «Support Pink», το Bean Bar θα διαθέτει, από τις 4 μέχρι τις 10 Μαρτίου 2024, το 10% των συνολικών πωλήσεών του,  στη Europa Donna Κύπρου.

«Οι γυναίκες έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι έχουν τη δύναμη να αντεπεξέρχονται σε πολλές δυσκολίες, με αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη. Εμπνεόμενο από αυτή την πολύτιμη παρακαταθήκη, το Bean Bar γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και συνολικά το έργο μιας οργάνωσης, αφιερωμένης στην πρόληψη και αντιμετώπιση της συγκεκριμένης ασθένειας. Με τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα και με το σύνθημα Support Pink να αναγράφονται στα ποτήρια μίας χρήσης της αλυσίδας μας κατά την εβδομάδα που θα διαρκεί η εκστρατεία, το Bean Bar θα προσφέρει μέρος των εσόδων του στον σημαντικό αυτό σκοπό», ανέφερε σε δήλωσή της η Βrand Manager του Bean Bar, Αντωνία Κουμέττου.

Με 20ετή παρουσία στο χώρο της υποστήριξης πασχουσών από γυναικολογικά είδη καρκίνου, η Europa Donna Κύπρου είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, μέλος του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού για τον Καρκίνο του Μαστού. Πρωταρχικό έργο της είναι να ευαισθητοποιήσει τον κυπριακό πληθυσμό για τον καρκίνο του μαστού, να ενθαρρύνει την εκπαίδευση και να προάγει την πρόληψη, τις βέλτιστες θεραπείες αλλά και την αύξηση της ερευνητικής χρηματοδότησης σε αυτόν τον τομέα.

Στήριξε κι εσύ την εκστρατεία Support Pink, που στέκεται στο πλευρό των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Huawei παρουσιάζει το Advance Intelligence καθώς οι πάροχοι υποδέχονται το πρώτο έτος εμπορικής χρήσης του 5.5G
Επόμενο άρθροΝέα εποχή με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία για την MSPS Κύπρου