Κατά τη διάρκεια της MWC 2024 που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη, η Huawei φιλοξένησε παρόχους με παγκόσμια παρουσία, εταίρους της βιομηχανίας και διαμορφωτές κοινής γνώμης /δημοσιογράφους προκειμένου να συζητήσει θέματα που άπτονται συνέργειας Δικτύου – Υπολογιστικού Νέφους – Τεχνητής Νοημοσύνης, στην παρουσίαση του «Advance Intelligence». Η εταιρεία στοχεύει στην προώθηση του έξυπνου ψηφιακού μετασχηματισμού σε διάφορους κλάδους, τη δημιουργία ενός ακμάζοντος οικοσυστήματος στον τομέα της βιομηχανίας, την επιτάγχυνση του επιχειρηματικού κύκλου της διασυνδεσιμότητας και την βέλτιστη προετοιμασία για το επερχόμενο 5.5G.

Στο περίπτερο της Huawei, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν πώς θα είναι ένας έξυπνος ψηφιακός κόσμος με έξυπνη συνδεσιμότητα. Η Huawei στη MWC, παρουσίασε μια πλήρη σειρά τεχνολογικών λύσεων 5.5G, F5.5G και Net5.5G καθώς και πρωτοποριακών λύσεων για πολλαπλά σενάρια. Δεσμεύτηκε δε να συνεργαστεί με παρόχους με παγκόσμια παρουσία καθώς και συνεργάτες του κλάδου για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλή μετάβαση στον μελλοντικό έξυπνο κόσμο.

Μέχρι το τέλος του 2023, περισσότερα από 300 εμπορικά δίκτυα 5G ήταν σε εμπορική λειτουργία παγκοσμίως, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1,6 δισεκατομμύρια χρήστες. Η ανάπτυξη του 5G είναι ήδη σε εξέλιξη, με τον ρυθμό ανάπτυξης των παγκόσμιων χρηστών 5G να είναι επτά φορές υψηλότερος από αυτόν των χρηστών 4G την ίδια περίοδο. Οι πάροχοι που χρησιμοποιούν λύσεις Huawei κατέλαβαν την πρώτη θέση όσον αφορά την εμπειρία δικτύου, κατά τη διάρκεια των δοκιμών του 2023, σε βασικές πόλεις της Γερμανίας, Αυστρίας και Ολλανδίας.

Η Huawei έχει ήδη συνεργαστεί με παρόχους για την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας και τις δοκιμές 5.5G σε περισσότερες από 20 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η Μέση Ανατολή έχει συναινέσει στην ανάπτυξη 5.5G, με τα έξι μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC) να έχουν ολοκληρώσει δοκιμές δικτύου 5.5G 10 Gbps και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών όπως το RedCap και Passive IoT.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Χονγκ Κονγκ όπου οι πάροχοι ολοκλήρωσαν τις δοκιμές δικτύων 5.5G 10 Gbps στη ζώνη C και το mmWave και άρχισαν να παρέχουν υπηρεσίες 5.5G FWA.

Στην Ευρώπη, οι πάροχοι της Φιλανδίας έχουν ολοκληρώσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας 5.5G σε εμπορικά δίκτυα, επιτυγχάνοντας ταχύτητες μεγαλύτερες από 10 Gbps και δοκίμασαν επιτυχώς τεχνολογίες Passive IoT. Στη Γερμανία, οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι που εκπέμπουν στη ζώνη των 6 GHz έχουν επίσης επιτύχει ταχύτητες μετάδοσης 12 Gbps χρησιμοποιώντας τεχνικές multi-carrier.

To 5.5G αναμένεται να ξεκινήσει να αξιοποιείται εμπορικά το 2024 και η Huawei έχει επανεπιβεβαιώσει τη δέσμευσή της να συνεργαστεί με παρόχους σε όλο τον κόσμο για να εξερευνήσει τις μελλοντικές χρήσεις του 5.5G. Η εταιρεία στοχεύει να βοηθήσει στη δημιουργία δικτύων που είναι αποτελεσματικά, συνεργατικά, πράσινα, σταθερά και έξυπνα, ώστε οι πάροχοι να μπορούν να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία στους χρήστες. Μια τέτοια βιομηχανική συνεργασία θα οδηγήσει ταχύτερα σε έναν ευφυή κόσμο.

Η Huawei κατά τη διάρκεια της MWC παρουσίασε νέες έξυπνες ψηφιακές λύσεις για 10 βιομηχανικούς κλάδους και μια σειρά κορυφαίων προϊόντων με θέμα «Κορυφαία υποδομή για την επιτάχυνση της βιομηχανικής νοημοσύνης». Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης για τον έξυπνο ψηφιακό μετασχηματισμό όλων των κλάδων της βιομηχανίας.

Η MWC 2024 διεξήχθη από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Huawei παρουσίασε τις τελευταίες λύσεις της και προϊόντα στο περίπτερο 1H50 στο Fira Gran Via Hall 1.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://carrier.huawei.com/en/events/mwc2024


Όμιλος Huawei: Ο Όμιλος Huawei ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο πάροχο υποδομών, έξυπνων συσκευών και Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Παγκοσμίως, οι 207.000 εργαζόμενοι της Huawei δεσμεύονται να δημιουργήσουν τη μέγιστη δυνατή αξία για εταιρείες τηλεπικοινωνιών, επιχειρήσεις και καταναλωτές. Οι καινοτομικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από τρία δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΝέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή
Επόμενο άρθροSupport Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου