Μόδα και φιλανθρωπία γίνονται ένα

 

Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας έχει αισθητή παρουσία και ρόλο, μέσα από τις νέες τάσεις της μόδας και όλα όσα αυτή εκπροσωπεί. Η σύνδεση με τη μόδα είναι συνυφασμένη με την αγάπη και τη φροντίδα για τα ρούχα, σε σχέση με την ανάγκη να τα διατηρήσουμε στην αρχική τους λάμψη και ομορφιά.

Μέσα όμως από τη μόδα και όλα όσα ομορφαίνουν τη ζωή μας, το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας φροντίζει πάντοτε να εξυπηρετεί κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος, το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας έχει ένα νέο όραμα και ενεργοποιεί τη δράση ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας “The Charity Fashion Trend που δίνει ευκαιρία προσφοράς και συμμετοχής σε όλους μας.

Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας κα Ρίτα Αττάλα αποδέχθηκε το κάλεσμα του ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας και σχεδίασε αφιλοκερδώς συλλεκτική μπλούζα που φέρει τη δική της επωνυμία “RATT by Rita Attala”. Την μπλούζα κοσμεί εικαστικό που η σχεδιάστρια δημιούργησε αποκλειστικά για αυτή τη δράση και έχει την υπογραφή της. Η μπλούζα διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα και θα αποτελέσει μία νέα τάση μόδας για αυτό το καλοκαίρι.

 

Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που με χαρά αποδέχθηκαν να στηρίξουν αυτή την ενέργεια και να συντελέσουν στη μαζική διάθεση των συλλεκτικών ειδών. Οι μπλούζες θα πωλούνται στην ειδική τιμή των 17 ευρώ και θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια, έως τις 11 Ιουλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τα καθαρά έσοδα όλης της δράσης θα δοθούν στον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας “The Charity Fashion Trend”.

Ας κάνουμε την ευχή πραγματικότητα!

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροCustomers Web Portal για online παραγγελίες από την Coca-Cola Κύπρου
Επόμενο άρθροEnergean: Με το Stena Icemax οι νέες γεωτρήσεις στο Ισραήλ