Εστίαση στην καινοτομία και τη διευκόλυνση των πελατών της

 

Η Coca-Cola HBC Κύπρου, ανακοίνωσε το καινούργιο και καινοτόμο εργαλείο της, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, το Customers Portal για οnline παραγγελίες με ασφάλεια.

Η πανδημία επιτάχυνε μια σειρά από αλλαγές, με κυριότερες τις αλλαγές που έρχονται χάρη στην τεχνολογία. H Εταιρεία αφουγκραζόμενη τις τάσεις αυτές, αλλά, και ανταποκρινόμενη στις νέες ανάγκες της αγοράς, καινοτομεί, ψηφιοποιώντας τις βασικές λειτουργίες της, όπως την παραγγελιοληψία.

Το Customers Portal, είναι ένα εύχρηστο εργαλείο, διαθέσιμο 24/7 για όλους τους πελάτες της Coca-Cola HBC Κύπρου που θέλουν να κάνουν παραγγελίες συχνά και εν κινήσει, με ταχύτητα και ασφάλεια.

Μέσα από αυτό το πρωτοποριακό και εύχρηστο εργαλείο που παρέχει η Εταιρεία, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας, να αναζητούν τα παραστατικά τους και να τα λαμβάνουν σε ψηφιακή μορφή, να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς και για πληροφορίες νέων προϊόντων και να δημιουργήσουν πρότυπες παραγγελίες.

CocaCola HBC Cyprus:  Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade καιτα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.cocacolahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/

Όμιλος Coca-Cola HBC:  Η Coca-Cola HBC (LSE: CCH / ATHEX: EEE) είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, με ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 2 δισεκατομμύρια κιβώτια. Οι μετοχές της είναι εισηγμένες στην premium κατηγορία του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου (LSE: CCH) και στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ATHEX: EEE).

Δραστηριοποιείται σε 28 χώρες και εξυπηρετεί περισσότερους από 600 εκατομμύρια ανθρώπους μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας κυρίως μη αλκοολούχων έτοιμων προς κατανάλωση αναψυκτικών στις εξής κατηγορίες: ανθρακούχα αναψυκτικά, χυμοί, εμφιαλωμένο νερό, ποτά για αθλούμενους, ποτά ενέργειας, και έτοιμο προς κατανάλωση τσάι και καφέ.

Η Coca-Cola HBC είναι απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της προώθησης σταθερής ανάπτυξης, προκειμένου να δημιουργεί αξία τόσο για τις δικές της εμπορικές δραστηριότητες όσο και για την κοινωνία. Σε αυτό το πνεύμα, προσφέρει προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών, προάγει ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, διεξάγει τις εμπορικές της δραστηριότητες με τρόπους που προστατεύουν και διατηρούν το περιβάλλον και συμβάλλει στη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των κατά τόπους κοινωνιών.

Η Coca-Cola HBC είναι ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στη βιομηχανία των αναψυκτικών στους δείκτες Dow Jones Sustainability World και τους ευρωπαϊκούς δείκτες και εντάσσεται και στο δείκτη FTSE4Good. O Όμιλος Coca-Cola HBC, έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο ποτών σε όλη την Ευρώπη, για το 2018, στον Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης Dow Jones (DJSI). Εδώ και έξι χρόνια ο Όμιλος κατέχει την πρώτη θέση του Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης Dow Jones (DJSI), ενώ είναι η 9η συνεχής χρονιά που κατατάσσεται στις τρεις κορυφαίες θέσεις του κλάδου σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣΤΕΚ: Οριακή η κατάσταση στον τουρισμό – Σε «χαμηλές πτήσεις» και ο Ιούλιος
Επόμενο άρθροΣυλλεκτική μπλούζα από ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας και ΑΛΦΑΜΕΓΑ για Φιλανθρωπικό σκοπό