Ο διευθύνων σύμβουλος της Κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύτηκε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Ιανουάριο για επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, ανέφερε ότι «θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα ερευνητικά, ρυθμιστικά και πειθαρχικά μέτρα» όταν εξετάζονται εικασίες για ενδεχόμενη παραβίαση προσωπικών δεδομένων των ασθενών.

Απαντώντας σε ισχυρισμούς ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στον απόρρητο ιατρικό φάκελο της Κέιτ όσο νοσηλευόταν στην Ιδιωτική Κλινική στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο, ο Αλ Ράσελ είπε: «Όλοι στην κλινική του Λονδίνου γνωρίζουν πολύ καλά τα ατομικά, επαγγελματικά, ηθικά και νομικά μας καθήκοντα σχετικά με το απόρρητο των ασθενών μας. Αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια για την εξαιρετική φροντίδα και διακριτικότητα στην οποία στοχεύουμε να προσφέρουμε σε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή συστήματα για την παρακολούθηση της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα ερευνητικά, ρυθμιστικά και πειθαρχικά μέτρα. Δεν υπάρχει χώρος στο νοσοκομείο μας για όσους παραβιάζουν σκόπιμα την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε από τους ασθενείς ή τους συναδέλφους μας».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή η Κέιτ εθεάθη να κυκλοφορεί μαζί με τον σύζυγό της σε φάρμα δίπλα στο κάστρο του Ουίνσδορ. Το βίντεο που την απαθανάτισε έγινε αμέσως viral ωστόσο οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το εάν επρόκειτο πραγματικά για εκείνη αλλά και την αδυνατισμένη σιλουέτα της δεν σταμάτησαν.Πηγή: flash.gr

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕπανέναρξη αποστολής ταχυδρομικών αντικειμένων προς Ισραήλ
Επόμενο άρθροΘύμα deepfake βίντεο πορνό η πρωθυπουργός της Ιταλίας – Διεκδικεί αποζημίωση