Άλλη μια ενέργεια στήριξης της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται παιδιά με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες έρχεται από τα Costa Coffee, επι ευκαιρία των 50 χρόνων λειτουργίας της αλυσίδας.

Μια πολύ όμορφη συνεργασία πήρε σάρκα και οστά και πραγματοποιήθηκε για να δώσει αγάπη σε αυτούς που την χρειάζονται περισσότερο. Σε συνεργασία με την fashion designer Έφη Παπαϊωάννου δημιουργήθηκαν τα Costa Coffee limited edition ποτήρια «Support the Children Cup».

Τα 500 branded limited edition ποτήρια είναι κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα με επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι, των οποίων το σχέδιο υπογράφει αφιλοκερδώς η fashion designer Έφη Παπαϊωάννου και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στα καταστήματα Costa Coffee με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τους να πηγαίνουν για τη στήριξη της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ενέργεια “Support the Children Cup”» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Symeonides Coffee Cyprus Ltd, Χάρης Ευριπίδου και συνέχισε «Τα Costa Coffee βρίσκονται δίπλα στον συνάνθρωπό μας τις πιο δύσκολες στιγμές, η στήριξη προς την κοινωνία όπου βρίσκονται, αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας».

Τα ποτήρια θα είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσω του Costa Coffee Club Cyprus App, Foody, Bolt Food & Wolt και διατίθενται στην τιμή των €20.

Support our cause, with a cup!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤζελλόκρεμα – Νέο δροσιστικό γλυκό από την MON AMI
Επόμενο άρθροΑπονομή των “Βραβείων Κώστα Μόντη” εις μνήμη Φώτου Φωτιάδη