10 Χρόνια απολαυστικών στιγμών με άρωμα και γεύση εκλεκτού καφέ και όχι μόνο… γιορτάζει φέτος το McCafé των εστιατορίων McDonalds! Στο πλαίσιο αυτής της τόσο ξεχωριστής επετείου, η McDonalds ετοίμασε μία υπέροχη έκπληξη στο McCafé στη Σκαρίνου, το πρώτο που άνοιξε στην Κύπρο, τον Μάρτιο του 2011.

Με μία εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων σε σχήμα cappuccino και τηρώντας όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας, ο Hovig, ο γνωστός τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, εισέβαλε ξαφνικά και μελωδικά στο χώρο τραγουδώντας “Happy Birthday” αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τόσο το προσωπικό όσο και τους πελάτες που ήταν παρόντες. Χαμόγελα, χειροκροτήματα, αναμνηστικές φωτογραφίες και μία ευχάριστη ατμόσφαιρα κατέκλυσε το χώρο.

Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό των 10 Χρόνων, η Μarketing Manager της McDonalds Κύπρου, κα Ελένη Κολοκασίδου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μοιάζει σαν χθες, όταν άνοιξε το πρώτο McCafé στην Κύπρο και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για να απολαμβάνει κανείς ποικιλία κρύων και ζεστών καφέδων/ροφημάτων σ’ ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Η πορεία του μιλάει από μόνη της, αφού στο πλαίσιο αυτής της δημιουργικής δεκαετίας άνοιξαν ακόμα 8 McCafé παγκυπρίως, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κόσμος τα έχει αγκαλιάσει και τα επιλέγει καθημερινά για να απολαμβάνει τον αγαπημένο του καφέ».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η δημιουργία του McCafé εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας της McDonald’s που αποσκοπεί στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, καθώς και στη δημιουργία μικρών και ευχάριστων στιγμών στην καθημερινότητά του. Σήμερα, λειτουργούν 9 McCafé σε ολόκληρη την Κύπρο και σύντομα θα λειτουργήσουν κι άλλα σε περισσότερα εστιατόρια McDonald’s.

Ήδη λειτουργούν δύο McCafé στην επαρχία Λευκωσίας, δύο στην επαρχία Λεμεσού, ένα στις Φοινικούδες ένα στη Σκαρίνου στην επαρχία Λάρνακας, δύο στην στην Πάφο και ένα στο Παραλίμνι.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕΑΣ: Η πανδημία έριξε τα έσοδα από το στοίχημα
Επόμενο άρθρο Νέο Αυτοδιοικητικό Μοντέλο – Το αύριο δεν είναι γραμμικό