Μεγάλη απήχηση είχε η πρεμιέρα του Jiu Jitsu στο Netflix στη Βόρεια Αμερική το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού κατάφερε ήδη να ανεβεί στην 4η θέση ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Flixpatrol, κορυφαία σελίδα συλλογής δεδομένων όσο αφορά τις streaming προτιμήσεις του κοινού, με ανάρτηση του στις 22 Μαρτίου 2021 αναφέρει ότι «οι επιλογές και κριτικές των τηλεθεατών είναι απολύτως υποκειμενικές.

Μια ματιά στη λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς ταινίες του Netflix αρκεί για να  αποδείξει  ότι οι απόψεις  από κριτές  δεν σημαίνουν τίποτα μπροστά στα 200 εκατομμύρια συνδρομητών της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Οι άνθρωποι θέλουν ψυχαγωγία, και αυτός είναι ο λόγος που τα θρίλερ δράσης τείνουν πάντα να παίζουν καλά, όπως και γενικά οι επιστημονικές ταινίες και ταινίες φαντασίας που βασίζονται σε εφέ. Τα σημερινά Top 10 συγκεκριμένα, συνοψίζουν την έννοια αυτή σε έναν μικρόκοσμο. Χαρακτηριστικά, η ταινία  «BFG» του Steven Spielberg κατέχει την όγδοη θέση για να καλύψει το κοινό που αγαπά την μυθοπλασία, ενώ το «Threequel Skylines»  κατακτά την έκτη θέση στο ημερήσιο μενού τηλεοπτικής κατανάλωσης ως το έργο επιστημονικής φαντασίας. Το Jiu Jitsu με πρωταγωνιστή το Nicolas Cage συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις περισσότερες προβολές, παίρνοντας την πέμπτη θέση μόλις 48 ώρες μετά την προσθήκη του στη ταινιοθήκη του Netflix, ξεπερνώντας ταινίες που θεωρητικά θα έπρεπε να προηγούνται».

Το Jiu Jitsu ως γνωστόν, πρόκειται για την πρώτη Χολιγουντιανή ταινία που γυρίστηκε στην Κύπρο στο πλαίσιο του σχεδίου κινήτρων για την προώθηση της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage, Alain Moussi, Tony Jaa και Frank Grillo και σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λογοθέτη.

«Η απόδοση του Jiu Jitsu είναι πραγματικά θεαματική, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι, που η ταινία μας κατάφερε να προσελκύσει εκατομμύρια θεατές κατατάσσοντάς την μπροστά από μεγάλες διεθνείς παραγωγές σε προτιμήσεις στο Netflix, στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Αυτή η απόδοση αποτελεί και προπομπό για την απόδοση της ταινίας  στην επερχόμενη πρεμιέρα σε Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο» δήλωσε ο Δημήτρη Λογοθέτης.

Αυτή η θετική εξέλιξη, έρχεται μετά την πρώτη διανομή της ταινίας από την Paramount Home Entertainment σε συνεργασία με την Avenue Entertainment τον περασμένο Σεπτέμβριo.

Κατόπιν αυτής της μεγάλης επιτυχίας οι διανομείς της ταινίας Jiu Jitsu έχουν ζητήσει από τους παραγωγούς να ετοιμάσουν την επόμενη ταινία Jiu Jitsu 2.

Ο κύριος Λογοθέτης πρόσθεσε «Οι σημαντικές επιτυχίες του Jiu Jitsu, μιας ανεξάρτητης ταινίας που επιλέχθηκε από μεγαθήρια διανομείς όπως η Paramount και έλαβε την τεράστια αποδοχή του κοινού στο Netflix ΗΠΑ και Καναδά, αποτελούν για εμάς επιβράβευση των προσπαθειών μας και της ποιότητας της δουλειάς μας, αλλά και επιβεβαίωση της ιδέας ότι η Κύπρος είναι ένας ιδανικός προορισμός για γυρίσματα ταινιών»

Παραγωγοί της ταινίας Jiu Jitsu είναι ο Μάρτιν Μπάραπ, ο Κρις Οικονομίδης και ο Δημήτρη Λογοθέτης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΥπάρχουν UFO; Έρχεται έκθεση του Πενταγώνου με “ανεξήγητες” πληροφορίες
Επόμενο άρθροΚλειστές οι υπεραγορές το Μεγάλο Σάββατο