Η τεράστια τρύπα διαμέτρου 90 μέτρων άρχισε να ανοίγει το Σάββατο στην επαρχία Πουέμπλα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Η τεράστια τρύπα ξεκίνησε από τα 4,5 μέτρα και έκτοτε έχει επεκταθεί πολύ γρήγορα, όπως ανέφερε η περιβαλλοντικός γραμματέας της περιοχής, Μπεατρίζ Μανρίκε.

Τρύπα διαμέτρου 90 μέτρων άνοιξε ξαφνικά σε χωράφι στο Μεξικό

Πολιτικοί μηχανικοί και διάφορες άλλες κρατικές υπηρεσίες έχουν επισκεφθεί το μέρος και εκτίμησαν ότι η τρύπα, τώρα γεμάτη με υπόγεια νερά, έχει βάθος περίπου 18 μέτρα. Οι αρχές, ζήτησαν επίσης από τους ντόπιους να μην πλησιάζουν στο σημείο.

Ένα σπίτι εκεί κοντά εκκενώθηκε έως ότου οι ερευνητές αποφασίσουν εάν η περιοχή είναι ασφαλής. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, Μαγδαλένα και Χεριμπέρτο Σάντσεζ ανέφεραν ότι άκουσαν έναν ήχο σαν βροντή πριν βρουν τον γιγαντιαίο λάκκο. «Στις 6 η ώρα ακούσαμε βροντές και δεν καταλάβαμε τι ακριβώς συνέβαινε. Μετά τα πεθερικά μου είδαν την τρύπα και όταν πλησίασα, είδα τη γη να βυθίζεται και να βγαίνει νερό και πανικοβλήθηκα» είπε η Μαγδαλένα στο El Sol de Mexico. «Δεν έχουμε τίποτα. Δεν είμαστε από εδώ. Δεν έχουμε συγγενείς. Είμαστε μόνοι» δήλωσε ο Χεριμπέρτο, στα τοπικά ΜΜΕ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΒραζιλία: Νέες διαμαρτυρίες με κατσαρολικά κατά του Μπολσονάρου
Επόμενο άρθροCoffee Berry και στην Μαρίνα Αγίας Νάπας – Ξεκίνησε λειτουργία