Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Όμιλο Ζορπάς. Η συμφωνία, που περιλαμβάνει τη λειτουργία καταστήματος Coffee Berry στις εγκαταστάσεις της εμπορικής ζώνης, θα εξυπηρετεί ενοίκους, επισκέπτες, ιδιοκτήτες σκαφών και πληρώματα καθώς και εργαζομένους.

Τα  εγκαίνια του νέου καταστήματος, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα από τον κ. Σταύρο Καραμοντάνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μαρίνας Αγίας Νάπας και τον κ. Δημήτρη Ζορπά, Διευθύνοντα Σϋμβουλο , στην παρουσία μελών του Ομίλου καθώς και διοικητικών στελεχών της Μαρίνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεμνή τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο ιδρυτής  του Ομίλου Ζορπάς, κ. Ανδρέας Ζορπάς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ζορπάς, κ. Δημήτρης Ζορπάς στο πλαίσιο των εγκαινίων, ευχαρίστησε τον κ. Σταύρο Καραμοντάνη καθώς και ολόκληρη την οικογένεια της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Ο κ. Ζορπάς δήλωσε ότι, «η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς με τα εγκαίνια του νέου καταστήματός μας στη Μαρίνα, ξεκινάει μια νέα εποχή για την παρουσία των Coffee Berry στην Κύπρο. Το νέο κατάστημα διαθέτει ανανεωμένη αρχιτεκτονική και χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό, προσφέροντας εκτός από καφέ, συνοδευτικά σνακ, σάντουιτς και γλυκά στους επισκέπτες του».

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας ανέφερε: «Είναι με ιδιαίτερη τιμή και χαρά που καλωσορίζω τον Όμιλο Ζορπάς στην εμπορική ζώνη και στην οικογένεια της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Παράλληλα εύχομαι κάθε επιτυχία στο ταξίδι που μόλις ξεκινά για το Coffee Berry στη Μαρίνα. Η μεταξύ μας συμφωνία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τυχαίο γεγονός καθώς ο Όμιλος Ζορπάς αποτελεί εκ των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων του κλάδου στην Κύπρο και το εξωτερικό, με μακροχρόνια πορεία και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Εκ μέρους της Μαρίνας Αγίας Νάπας τους καλωσορίζω και καθιστώ βέβαιο ότι τόσο η Διοίκηση όσο και το προσωπικό της Μαρίνας θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους».

Η συνεργασία του Ομίλου Ζορπάς με τα καταστήματα Coffee Berry ξεκίνησε το 2016. Με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα, τη συνέπεια και τη συνεχή ανάπτυξη, ο Όμιλος αναγνώρισε την ανάγκη για διάθεση καφέ υψηλής ποιότητας, με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, στην κυπριακή αγορά. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Coffee Berry, το μοναδικό concept, έκανε αρχικά την εμφάνισή του στους «Φούρνους Ζορπάς» ενώ στη συνέχεια δημιουργήθηκαν και τα πρώτα stand alone καταστήματα. Ο Όμιλος, διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης της εμπορικής επωνυμίας Coffee Berry σε ολόκληρη την Κύπρο.

ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβάνει την κατασκευή 220 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://marinaayianapa.com/

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤεράστια τρύπα στο Μεξικό «τρώει» τη γη – ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΣκληρή δουλειά και διαφάνεια αναμένει το ΕΤΕΚ από τη νέα Βουλή