Το Cyprusemall ανακοίνωσε την έναρξη συμμετοχής του στο πρόγραμμα βοήθειας του The FriendsHospice Foundation στην Πάφο! 1% των πωλήσεων θα δίνεται στο ίδρυμα με απώτερο σκοπό την παροχή βοήθειας στον κόσμο που το χρειάζεται αλλά και η ενίσχυση του ταμείου του ιδρύματος.

Ο κ. George Nakhla, διευθυντής του www.cyprusemall.com.cy δήλωσε: “ Έχουμε πολλά προνόμια σε αυτό το όμορφο νησί και πραγματικά νιώθουμε σαν μέρος της κοινότητας. Λόγω της φύσης της επιχείρησής μας, καταφέραμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος να βοηθήσουμε ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Αυτό είναι που μας ώθησε να συνεργαστούμε με το The Friend’s Hospice. Είμαστε μια σχετικά νέα επιχείρηση, αλλά ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να δώσουμε στο The Friends Hospice ένα καλύτερο μέλλον. Η δουλειά που κάνουν και η φροντίδα που παρέχουν στους ανθρώπους είναι αμέτρητη και χαίρει άξιας συγχαρητηρίων”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πάφου έχει χορηγήσει άδεια για την μεταφορά του σπιτιού σε ιδιωτικό νοσοκομείο ενώ το Υπουργείο Υγείας, έχοντας δει τα σχέδια του Νοσοκομείου ανανέωσε την ετήσια επιχορηγηση του στο ίδρυμα.

Το Cyprusemall είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα για όλες τις αγορές. Μπορείτε να ψωνίσετε εύκολα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σας και να απολαύσετε τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας από όλο τον κόσμο να παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας.

Περισσότερα για το Cyprus E-Mall:

https://cyprusemall.com.cy/

https://www.facebook.com/Cyprusemall.cy

https://www.instagram.com/cyprusemall.com.cy/

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠιστοποίηση Great Place to Work® για την ΟΠΑΠ Κύπρου
Επόμενο άρθροΝέο σήμα ασφάλειας για ξεκλείδωμα του τουρισμού στην ΕΕ