Νέα ετικέτα συσκευασίας για όλες τις επιλογές του Φρέσκου γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ

 

Στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης 20 χρόνων από το πρώτο λανσάρισμα του γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ, η Coca-Cola HBC Κύπρου, προχώρησε στην ανανέωση των ετικετών του αγαπημένου μας Φρέσκου γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ. Eστιάζοντας στην καινοτομία και στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της, η Coca-Cola HBC Κύπρου πρωτοπορεί προσθέτοντας QR code στην αναβαθμισμένη ετικέτα του Φρέσκου γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ.

Μέσω του QR code o  καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί στο  εικονικό περιβάλλον της ιστοσελίδας hello.lanitisfamily.com, όπου με τη βοήθεια γραφικών, μπορεί να γνωρίσει όλα τα στάδια της παραγωγής του γάλακτος, από τη συλλογή του ως και τη συσκευασία του αλλά και να ενημερώσει τον καταναλωτή σχετικά με τις σημάνσεις του μπουκαλιού.

Η νέα  ετικέτα παρουσιάζει μια πιο φρέσκια προσέγγιση στην εικόνα του προϊόντος ενώ παράλληλα «ανοίγει την πόρτα» στον καταναλωτή, προκαλώντας τον να παρακολουθήσει τα βασικά βήματα της  διαδικασίας παραγωγής  του φρέσκου γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ. Σκανάροντας το QR code, o  καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί στο  εικονικό περιβάλλον της ιστοσελίδας hello.lanitisfamily.com, όπου με τη βοήθεια γραφικών,  περιηγείται σε όλα τα στάδια της παραγωγής του γάλακτος και της κατασκευής του μπουκαλιού του.

Η Brand Manager των γαλακτοκομικών ΛΑΝΙΤΗΣ, κυρία Κυριακή Μακρομάλλη, υπογραμμίζει τη σημασία της προσθήκης αυτής, δηλώνοντας ότι: «Όλα αρχίζουν από γάλα. Γι’ αυτό αναβαθμίσαμε τις ετικέτες του αγαπημένου μας Φρέσκου  Γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ. Με στόχο να διευκολύνουμε τον καταναλωτή στην επιλογή του, διατηρήσαμε τον γνωστό χρωματικό κώδικα που είχαμε και στις προηγούμενες συσκευασίες μας, αποτυπώνουμε με σαφήνεια το ποσοστό περιεκτικότητας σε λιπαρά και τα  διατροφικά στοιχεία των προϊόντων μας όπως (ιχνοστοιχεία & βιταμίνες). Με τη νέα ετικέτα, δίνουμε την ευκαιρία στους καταναλωτές μας να γνωρίσουν την διαδικασία  παραγωγής του φρέσκου γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ.  Κατά τη διαδικασία τηρούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής που διασφαλίζουν την γεύση και την ποιότητά του .

Τα  γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ, εμπλουτίζουν το καθημερινό μας τραπέζι με προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας, με πρωτεύοντα ρόλο στο διατροφολόγιό μας να συμβάλουν στη τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών. Εκτός απ’ το αγαπημένο σε όλους μας φρέσκο γάλα ΛΑΝΙΤΗΣ με 3% Λιπαρά, Ελαφρύ 1,5% Λιπαρά, Άπαχο 0,1% Λιπαρά, Χωρίς Λακτόζη και με επιπλέον Ασβέστιο, το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει το KIDDO Αγελαδινό Γάλα με γεύση σε 6 απολαυστικές γεύσεις σοκολάτα, σοκολάτα ΒΙΟ, φράουλα, μπανάνα, βανίλια και κακάο free (χωρίς πρόσθετα σάκχαρα) το πρωτεϊνούχο  ρόφημα Λανίτης Protein, σε 2 γεύσεις σοκολάτα και βανίλια χωρίς πρόσθετα ζάχαρα και χωρίς λιπαρά.  Επιπλέον, περιλαμβάνει τα τυροκομικά προϊόντα  Αναρή, Κυπριακό Τυρί Χαλλούμι, Κυπριακό Τυρί light και Παραδοσιακό Κυπριακό Αιγοπρόβειο Χαλλούμι, την κρέμα γάλακτος και το στραγγιστό Γιαούρτι από 100% Κυπριακό φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα που διατίθεται σε 3 επιλογές για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών σε σχέση με την περιεκτικότητα λιπαρών (10%, light 3,5%, Άπαχο 0%).

CocaCola HBC Cyprus: Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει  και εμπορεύεται τα προϊόντα τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade καιτα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.cocacolahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Κύπρος υπέγραψε φορολογική συμφωνία με το Βασίλειο Κάτω Χωρών
Επόμενο άρθροΟ Σύνδεσμος Τραπεζών διευρύνει την ψηφιακή του παρουσία