Στις 26 & 27/01/2022 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα:

«Enterprise Digital Transformation in Cyprus Using Project Management Techniques»

Στη ψηφιακή εποχή που ζούμε οι κυπριακές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σημαντικές οργανωτικές και άλλες προκλήσεις και αδυναμίες που τις εμποδίζουν να ανταγωνίζονται με επάρκεια μέσω της χρήσης του διαδικτύου.

Ως εκ τούτου, χρειάζεται να μεταμορφωθούν ψηφιακά για να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικές στο νέο αυτό ψηφιακό περιβάλλον.

Ο βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η επίτευξη της ψηφιακής μεταμόρφωσης των κυπριακών επιχειρήσεων μέσω των αναγκαίων αλλαγών, χρησιμοποιώντας ψηφιακές τεχνικές διαχείρισης έργων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και υπεύθυνους Πληροφορικής, Μάρκετινγκ, Πωλήσεων  και Στρατηγικού Σχεδιασμού επιχειρήσεων/οργανισμών.

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί και επιχορηγείται από την ΑνΑΔ ως πρόγραμμα ζωτικής σημασίας και ως εκ τούτου δεν υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις, εξαιρουμένου του Φ.Π.Α.

Το εν λόγω Επιμορφωτικό πρόγραμμα θα διδάξει ο ξένος εμπειρογνώμονας κ. Philip Ammerman.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο πατήστε ΕΔΩ ή αποταθείτε στο ΚΕΒΕ στα τηλέφωνα 22889746/15.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΜε SMS η αποδέσμευση των θετικών κρουσμάτων
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε σχολεία για συμμετοχή στο διαγωνισμό «Σκέψου Έξυπνα, Δημιούργησε Πράσινα»