Η Tototheo Maritime™ αποτελεί την επιλογή του Ομίλου EDT για ακόμα πιο ανταγωνιστική και αξιόπιστη συνδεσιμότητα με την Starlink

 

Η κορυφαία παγκόσμια πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας και ναυτιλιακής τεχνολογίας Tototheo Maritime, και η EDT Shipmanagement (μέρος του Ομίλου Εταιρειών EDT), με διεθνή δραστηριότητα στον χώρο της ναυτιλιακής υποστήριξης της βιομηχανίας εξόρυξης υδρογονανθράκων, ενισχύουν περαιτέρω την πολυετή συνεργασία τους.

Η EDT αποτελεί έναν από τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Tototheo Maritime™, καθώς οι δύο οργανισμοί έχουν κοινό όραμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας στον τομέα της ναυτιλίας μέσω της συνδεσιμότητας. Η EDT Shipmanagement είναι μια από τους λίγους πάροχους με οριζόντια ενσωματωμένες υπηρεσίες και εξειδικευμένες γνώσεις στην παροχή υπεράκτιων υπηρεσιών και διαχείριση σκαφών υποστήριξης πετρελαίου, φυσικού αερίου και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και σκαφών ρυμούλκησης και διάσωσης. Με την προσθήκη της υπηρεσίας Starlink, η EDT θα επωφεληθεί πλήρως από την ενσωμάτωση της στα πλοία και το δίκτυό της.

Η EDT θα έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει την υπηρεσία Starlink (LEO) στην υπάρχουσα υποδομή της, και να την προσαρμόσει στις ανάγκες της, επωφελούμενη από τις πολλαπλές λύσεις συνδεσιμότητας που παρέχει η Tototheo. Υπερβαίνοντας τις ταχύτητες των 350mbps, η Starlink θα ενισχύσει τα υπάρχοντα συστήματα με εγγυημένη συνδεσιμότητα, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Η Tototheo είναι αξιόπιστος συνεργάτης του ομίλου EDT εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξατομικευμένες λύσεις για την υποστήριξη των χερσαίων και εν πλω υπηρεσιών πλοιοδιαχείρισης της EDT. Οι δύο συνεργάτες, συμμερίζονται την κοινή επιδίωξη παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας  στους πελάτες τους, έχοντας πάντα υπόψιν τους τις μελλοντικές τους ανάγκες, ενσωματώνοντας συνεχώς τεχνολογία αιχμής στη θεμελιώδη ναυτιλιακή τους τεχνογνωσία, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας  της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

O κ. Δαρείος Μελάς, Διεύθυνων Σύμβουλος του Ομίλου EDT, δήλωσε: «H υπηρεσία Starlink που προσφέρεται από την Tototheo Maritime™ μας δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής της νέας γενιάς υβριδικών λύσεων. Στο πλαίσιο της συνεχούς μας προσπάθειας για παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών πλοιοδιαχείρισης, με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Starlink στις υποδομές μας, η EDT κάνει ακόμη ένα βήμα προς μια πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική συνδεσιμότητα».

«Ως πρωτοστάτες στη συνεχή βελτίωση της απόδοσης των στόλων των πελατών μας, πιστεύουμε ότι οι λύσεις που προσφέρονται από τη Starlink είναι πρωτοποριακές και θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στην παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της EDT», δήλωσε η κα Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime™.

Από την πλευρά του ο κ. Σωκράτης Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime™, πρόσθεσε: «Η Tototheo αποτελεί τον κύριο πάροχο πολλαπλών και ποικίλων λύσεων στην ναυτιλία, τις υπεράκτιες, χερσαίες και αεροπορικές βιομηχανίες. Το ευρύ φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών  μας, προσφέρει τη δυνατότητα της εξατομίκευσης και προσαρμογής τους, για να καλύψουμε τις ανάγκες της υποδομής και επιχειρησιακής ανάπτυξης των πελατών μας. Ως επίσημος και εξειδικευμένος πάροχος της Starlink, βελτιώνουμε συνεχώς τις τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί η Tototheo Maritime™ να βοηθήσει οργανισμούς  να σχεδιάσουν τη δική τους υποδομή ασφαλούς συνδεσιμότητας νέας γενιάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τον Ομιλο EDT, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.edtoffshore.com

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕνισχυμένο το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Wargaming για το 2023
Επόμενο άρθροOι συμπεριφορές και συνήθειες των επενδυτών σύμφωνα με έρευνα της ΕΚΚ