Το εκπαιδευτικό τμήμα της εταιρείας, Wargaming Forge Cyprus, ξεκινά δυναμικά το νέο έτος με δύο νέα προγράμματα

 

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα εκπαιδευτικά προγράμματά της την περασμένη χρονιά, η Wargaming Forge είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των πρώτων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τη χρονιά, στα οποία θα συμμετάσχουν τα γραφεία της Wargaming σε Κύπρο, Λιθουανία, Σερβία και Τσεχία. Με κύρια αποστολή να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους του μέλλοντος της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών, τα πρώτα προγράμματα της Wargaming Forge για το 2023, θα επικεντρωθούν σε δύο διαφορετικές ειδικότητες: Software Engineering και Game LiveOps. Και τα δύο προγράμματα θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν την καριέρα των ονείρων τους στον τομέα ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών. Οι αιτήσεις έχουν ήδη ανοίξει, επομένως, μην χάνετε χρόνο και κάντε την εγγραφή  σας σήμερα!

«Το 2022 ήταν μια σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς εγκαινιάσαμε νέα προγράμματα, ενώ μερίδα των εκπαιδευομένων που συμμετείχαν σε αυτά, είτε έχουν ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της Wargaming ή εργάζονται στην εταιρεία μας στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης, με προοπτική μόνιμης απασχόλησης», ανέφερε η Anna Ivanova, Υπεύθυνη του Προγράμματος Wargaming Forge. «Στόχος μας για το 2023 είναι να κτίσουμε πάνω σε αυτή την επιτυχία, και τα δύο αυτά προγράμματα είναι μόνο η αρχή!»

Και τα δύο προγράμματα θα έχουν διαφορετική διάρκεια. Συγκεκριμένα, το Game LiveOps θα διαρκέσει 2 μήνες, ενώ το πρόγραμμα Software Engineering θα έχει διάρκεια 3 μηνών. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα Game LiveOps είναι ανοιχτό για όλους, ακόμα και για άτομα με λίγη ή καθόλου εμπειρία, ενώ το Software Engineering είναι ανοιχτό για άτομα που έχουν έστω και κάποιες βασικές γνώσεις στις γλώσσες προγραμματισμού, καθώς επίσης και γενικότερες γνώσεις και δεξιότητες στον συγκεκριμένο τομέα.

«Το πρόγραμμα της WG Forge με βοήθησε να ξεκινήσω τη σταδιοδρομία μου ως προγραμματιστής”, ανέφερε ο Παύλος Γεωργακούδης, Junior Software Engineer στο γραφείο της Wargaming στη Λευκωσία. «Με σύστησε στη βιομηχανία του gaming, ενώ την ίδια ώρα μου πρόσφερε ανεκτίμητες εμπειρίες και δεξιότητες που θα μου ήταν χρήσιμες όπου και εάν κατέληγα να εργάζομαι. Και όπως θα ανέμενε κανείς, η ανάπτυξη παιχνιδιών είναι μια πολύ ευχάριστη ενασχόληση!».

Τα προγράμματα της Wargaming Forge διδάσκουν επαγγελματίες του χώρου, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν από κορυφαίους ειδικούς του τομέα. Οι συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, θα λαμβάνουν σχετικό δίπλωμα, ενώ η εταιρεία θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε όσους καταφέρουν να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Αν είσαι έτοιμος/η να μετατρέψεις το πάθος σου σε καριέρα, μπορείς να βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και την Wargaming Forge εδώ: Homepage – Wargaming Forge

Wargaming: Η Wargaming είναι βραβευμένη εταιρεία στον τομέα της δημιουργίας και έκδοσης online παιχνιδιών, με έδρα τη Λευκωσία. Από το 1998 που ιδρύθηκε, έχει εξελιχθεί με πέραν των 3.000 υπαλλήλων και με 16 γραφεία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων στούντιο σε Βελιγράδι, Σικάγο, Πράγα, Σανγκάη, Τόκυο και Βίλνιους. Εκατομμύρια παίκτες συμμετέχουν στα παιχνίδια της, από τα οποία ξεχωρίζουν τα free-to-play World of Tanks, World of Warships και World of Tanks Blitz.

www.wargaming.com

Wargaming Forge: Η Wargaming Forge δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα άτομα να ολοκληρώσουν μια μοναδική πρακτική άσκηση σε μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών. Το πρόγραμμα έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, με το 90% των ασκούμενων να καταλήγουν να εργάζονται στην Wargaming με πλήρη απασχόληση. Το πρόγραμμα είναι σήμερα διαθέσιμο σε Βίλνιους, Πράγα, Βελιγράδι και Λευκωσία, ενώ η εταιρεία έχει σχέδια για μελλοντική επέκταση του προγράμματος και σε άλλα στούντιο. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από ειδικούς του τομέα, κερδίζοντας παράλληλα πολύτιμη εμπειρία που θα τους επιτρέψει να προωθήσουν περαιτέρω την καριέρα τους στον τομέα ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών.

Επίσημη ιστοσελίδα: wgforge.wargaming.com

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤα ακίνητα που «απειλεί» ο Πεδιαίος
Επόμενο άρθροTototheo Maritime και ο Όμιλος EDT ενισχύουν την συνεργασία τους