Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν, αφού η προθεσμία για εγγραφές με έκπτωση 50% λήγει στις 18 Απριλίου!

 

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ανταμείβει όσους δρομείς δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, προσφέροντας έκπτωση 50% για εγγραφές που θα γίνουν έως και τις 18 Απριλίου 2022!

Η έκπτωση αφορά όλες τις αγωνιστικές διαδρομές. Τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο δρόμο 42 χλμ., τον Muskita Ημιμαραθώνιο δρόμο 21χλμ., τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10χλμ. και τον Medochemie Ατομικό Δρόμο 5χλμ. Θυμίζουμε ότι η παιδική διαδρομή Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race αποτελεί χορηγία του Andrey & Julia Dashin’s Foundation και τα παιδιά τρέχουν δωρεάν.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του www.limassolmarathon.com

Γίνε μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής

Μετά την τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης στις 19-20 Μαρτίου 2022, η οργανωτική επιτροπή…σήκωσε μανίκια και ετοιμάζεται ήδη για το 2023! Η επόμενη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού έρχεται στις 18 και 19 Μαρτίου 2023 και σας καλεί να γίνετε κι εσείς μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του νησιού!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και επωφελήσου της μεγάλης έκπτωσης που προσφέρεται ως τις 18 Απριλίου! Οι λάτρεις των δρομικών αποστάσεων, του αθλητισμού και του ευ ζην θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να τρέξουν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού είναι το σημαντικότερο και μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου με τη συμμετοχή 15.000 και πλέον δρομέων -ανάμεσά τους και 2.000 από το εξωτερικό- όλων των ηλικιών.

Μάλιστα, μέσω της ένταξής της στην πλατφόρμα κοινωνικής προσφοράς givengain.com η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία σε Κύπριους, αλλά και ξένους δρομείς, να τρέξουν στη Λεμεσό, ενισχύοντας το κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής τους. Συγκεκριμένα, φέτος συγκεντρώθηκαν πέραν των 50.000 ευρώ, τα οποία δόθηκαν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οι αγωνιστικοί δρόμοι θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, ενώ το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 θα λάβουν χώρα ο Primetel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ και ο Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροNέος «ιπτάμενος» πρεσβευτής για την Κύπρο – Boeing 737-8 με το όνομα “Λάρνακα”
Επόμενο άρθροΟΚΥπΥ – Πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις επιτρέπονται τα επισκεπτήρια στα νοσηλευτήρια