Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο ΜΕΤ στην Λευκωσία, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Signature cocktails and dining session λοιπόν, στη μοναδική βεράντα του MET. Παρέα με εκπροσώπους των media, φίλους και συνεργάτες του boutique communication agency Cal Creative Communication και του εστιατορίου, όσοι βρέθηκαν απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη γεύσεις, δοκιμάζοντας το νέο μενού του χώρου και τα δροσερά cocktails που προσφέρει.

Το set μενού για το δείπνο, είχε την υπογραφή του γνωστού executive chef Κώστα Δολιανίτη και της ομάδας του. Χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες, δημιούργησαν ένα μοναδικό μενού με αποτέλεσμα ένα γευστικό, fusion dining course. Έκλεψαν τις εντυπώσεις το beef carpaccio και το flat bread «σπανακόπιτα», ενώ τους λάτρεις των γλυκών κέρδισε το τιραμισού.

Το MET είναι ένας μοναδικός προορισμός για να απολαύσεις υπέροχη μουσική, μοναδικά cocktails και το κυριότερο, ποικιλία ραφιναρισμένων γεύσεων.

Βρείτε το ΜΕΤ στην Οδό Στασάνδρου 4, 1060 στη Λευκωσία και για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99167167 ή online στο https://bit.ly/3xx5zgq. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το ΜΕΤ σε Facebook και Instagram.

Στιγμιότυπο από τη βραδιά

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕπιστημονικό Συνέδριο στην Αθήνα: Επιβεβαίωση σημαντικών ευρημάτων για τους καπνιστές
Επόμενο άρθροΚΚΔΙΘ: Eπαναδιορισμός του Χρίστου Γεωργίου στη θέση του Διευθυντή