ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΥ

 

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν τον πόθο όλων μας, και συνήθως λίγοι είναι αυτοί που τις προγραμματίζουν την τελευταία στιγμή. Όλοι λίγο πολύ με το που μπαίνει η νέα χρονιά ξεκινάμε το ψάξιμο για το που θα μας βρει το καλοκαίρι. Η φετινή όμως χρονιά και τα όσα εξελίσσονται με το θέμα του κορωνοϊού και την μεγάλη δοκιμασία του lockdown που βίωσε σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης, φρέναρε τα σχέδια όλων.

Kαι το ερώτημα εσωτερικό ή εξωτερικό για τις φετινές μας διακοπές απαντάτε σχεδόν από μόνο του. Εσωτερικό! Τα καλά επιδημιολογικά στοιχεία που καταγράφει η Κύπρος από την μια σημαίνουν ότι με συλλογική προσπάθεια πετύχαμε πολλά, και από την άλλη αυτό ίσως να είναι η αφορμή να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του μικρού μας παράδεισου που λέγετε Κύπρος. Και ποιος είπε λοιπόν ότι τα ξαφνικά και τα απρογραμμάτιστα δεν έχουν την ομορφιά τους; Φυσικά και την έχουν!

Πρωταράς, Αγία Νάπα, Λάρνακα, Λεμεσός και Πάφος περιμένουν να τις ανακαλύψουμε και να περάσουμε τις διακοπές μας ξανά μαζί.

Ξανά μαζί είναι και το σλόγκαν της Louis Hotels για το φετινό καλοκαίρι. Eνός ομίλου που είναι συνώνυμος με την εμπειρία φιλοξενίας.

Ο Χαράλαμπος Λάρδας, Business Development Manager του ομίλου Louis Hotels σημειώνει πως τα ξενοδοχεία τα ομίλου απευθύνονται και καλύπτουν τις ανάγκες όλων. Αυτών που αναζητούν οικογενειακές στιγμές, ζευγάρια που αναζητούν ησυχία και ιδιωτικότητα, παρέες κλπ. Aν και μέχρι στιγμής λόγω της κατάστασης έχουν λειτουργήσει 11 από το 26 ξενοδοχεία του ομίλου η μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων σε συνδυασμό με τις ελκυστικές προσφορές που αγγίζουν το 38% για το φετινό καλοκαίρι, δεν περνούν απαρατήρητες. «Η λέξη φιλοξενία σημαίνει για εμάς πολλά και έτσι και φέτος είμαστε έτοιμοι να χαρίσουμε σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία της Louis Hotels, μιας χρονιάς δύσκολης για όλους».

Louis Phaethon

Συνώνυμο με την εμπειρία φιλοξενίας είναι και το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο του ομίλου, Louis Phaethon στην Πάφο.

Η Louis Hotels με την ανακαίνιση Louis Phaethon Beach έφερε τις τελευταίες τάσεις στη φιλοξενία. Διατηρώντας τον οικογενειακό του χαρακτήρα -το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέλος της συλλογής ξενοδοχείων «Αctive Family» της Louis Hotels- το Louis Phaethon Beach αναβαθμίστηκε για να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε όσους το επιλέξουν.

Η ανακαίνιση κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος των χώρων του ξενοδοχείου. Αρχικά, το κυρίως εστιατόριο παρουσιάζει το ολόφρεσκό του πρόσωπό στους ενοίκους του ξενοδοχείου στο οποίο δεσπόζουν τα stations μαγειρέματος. Η ομάδα των σεφ του Louis Phaethon Beach ετοιμάζει σε πραγματικό χρόνο τα πιάτα για το κάθε γεύμα μπροστά στα μάτια των πελατών.

Στο Louis Phaethon Beach οι στιγμές ξεκούρασης αποκτούν την δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα 422 δωμάτια του ξενοδοχείου αναβαθμίστηκαν πλήρως με νέα επίπλωση που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις χρωμάτων και υλικών. Υψηλής ποιότητας στρώματα και μαξιλάρια υπόσχονται να χαρίσουν αξεπέραστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης σε όλους τους ενοίκους.

Πλήρης ανακαίνιση έγινε και στον χώρο του lobby με μοντέρνες πινελιές, απόλυτα προσαρμοσμένες με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Παράλληλα, το bar και η περιοχή γύρω από αυτό έχουν αναβαθμιστεί προσφέροντας όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες για να απολαύσουν οι επισκέπτες τα καλύτερα ποτά και ροφήματα κατά τη διαμονή τους.

Το υδροπάρκο του ξενοδοχείου με τις νεροτσουλήθρες παραμένει πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν δροσερές βουτιές στην πισίνα.

Louis Paphos Breeze

Tο Louis Paphos Breeze, είναι ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία με πανοραμική θέα, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους στην περιοχή της Χλώρακας, μόλις 10 λεπτά από την Κάτω Πάφο.

Eίναι 4 αστέρων, Ultra All Inclusive και αποτελείται συνολικά από 144 Superior στούντιο και σουίτες ενός υπνοδωματίου, τα οποία είναι «ντυμένα» με ουδέτερα και ήρεμα χρώματα, ιδανικά για οικογένειες και για ζευγάρια. Διαθέτουν μικρή κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, καθώς και μια μικρή τραπεζαρία. Εξασφαλίζουν επίσης την απαιτούμενη ιδιωτικότητα, παρέχοντας παράλληλα όλες τις ανέσεις, μεταξύ αυτών 24ώρη υπηρεσία δωματίου και δωρεάν Wi-Fi.

Διαθέτει επίσης δύο εξωτερικές πισίνες, μια παιδική πισίνα και Kids Club, μια εσωτερική πισίνα στο Spa & Fitness Center του ξενοδοχείου. Το Louis Paphos Breeze αν και βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, δεν διαθέτει οργανωμένη παραλία, ωστόσο οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου με τις πισίνες και τα δύο μπαρ θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. Και για όσους η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητας τους το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγκαταστάσεις για τένις.

Louis Imperial Beach

Το Louis Imperial Beach είναι χτισμένο μέσα σε εξωτικούς κήπους και μόνο λίγα βήματα από το βαθύ μπλε της Μεσογείου. Είναι 4 αστέρων και προσκαλεί εσάς και την οικογένεια ή τους φίλους σας να ζήσετε πραγματικά χαλαρωτικές διακοπές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πολυβραβευμένο Louis Imperial Beach έγιναν σημαντικές ανακαινίσεις. Σε αυτά τα πλαίσια προστέθηκε και το ολοκαίνουργιο burger εστιατόριο «Pygmalion». Πρόκειται για μια επιλογή από εκλεκτά χειροποίητα μπιφτέκια, φρέσκες σαλάτες και συνοδευτικά και πολλά άλλα. Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο νέο εστιατόριο θα βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία φαγητού στο Louis Imperial Beach.

 

Τέλος να σημειωθεί πως τα ξενοδοχεία της Louis Hotels τηρούν όλες τις επίσημες οδηγίες της Κυπριακής Κυβέρνησης και των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού της.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα www.louishotels.com

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροUrsula von der Leyen: Καμία ανοχή στη συμπεριφορά της Τουρκίας
Επόμενο άρθροΜουσείο Αγίου Θεοδώρου – Ο κρίκος που μας συνδέει με τις ρίζες μας