Μια νέα σελίδα στον κόσμο των executive πτήσεων, ανοίγει στην καρδιά του καλοκαιριού η Zela Jet, μετατρέποντας τα ιδιωτικά ταξίδια σε προσιτή πολυτέλεια. Από την 1η Ιουλίου, οργανώνει private πτήσεις σε ελληνικά νησιά, εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Η Zela Jet υιοθετεί μια value for money προσέγγιση στα ιδιωτικά ταξίδια και σε συνεργασία με προσεκτικά επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες ιδιωτικών πτήσεων που διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων αεροσκαφών και ελικοπτέρων, πετά στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας Zela Jet, τα πιο περιζήτητα δρομολόγια για τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι τα διασημότερα Ελληνικά νησιά όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος, η Κρήτη, η Πάρος, η Ρόδος και η Πάτμος. Άλλοι αγαπημένοι προορισμοί είναι το Μιλάνο, η Ίμπιζα, η Βαρκελώνη, η Νίκαια, αλλά και πολλές άλλες Μεσογειακές πόλεις.

Η Zela Jet θέτει ως προτεραιότητα της, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων προς στους ταξιδιώτες και εγγυάται πως κάθε πτήση βασίζεται στα υψηλότερα αεροπορικά πρότυπα και πρωτόκολλα υγιεινής, διασφαλίζοντας συγχρόνως άνεση και διακριτικότητα.

Την ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία συμπληρώνουν οι υπηρεσίες μεταφοράς των επιβατών, από και προς αεροδρόμια ή ελικοδρόμια, με συμβατικά αυτοκίνητα, VIP λιμουζίνες και mini-van.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος επιχειρηματίας, λόγω της πανδημίας του COVID -19, η Zela Jet προσφέρει λύσεις και σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους, απολαμβάνοντας την ευελιξία των ιδιωτικών πτήσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας. 

W: www.zelajet.com

Ε: [email protected]

Tel. GR: +30 210 9604713 / +30 6983 286 132 / 8008481151

Tel. CY: +357 25 878051 / +357 99 25 07 62 / 80091103

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροTο φημισμένο Μουσείο και Πάρκο Δεινοσαύρων φτάνει και στην Κύπρο
Επόμενο άρθροΕΕ: Σε ισχύ νέοι κανόνες για την αφαίρεση τρομοκρατικού περιεχομένου από το διαδίκτυο