Μετά από ένα απόλυτα πετυχημένο ταξίδι, με απίστευτα ρεκόρ επισκεψιμότητας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σόφια, το φημισμένο Μουσείο και Πάρκο Δεινοσαύρων φτάνει και στην Κύπρο.

Από τις 2 Ιουλίου και για δύο ολόκληρους μήνες, η Λεμεσός θα βρίσκεται στην σκιά των Δεινοσαύρων. Η βόρεια πλευρά του Ποταμού Γερμασόγιας (Μεσαιωνικό Γεφύρι) μεταμορφώνεται σε γη μιας άλλης εποχής και καθημερινά, μέχρι τις 31 Αυγούστου η μεγάλη παρέα των προϊστορικών ζώων μαζί με τους μοναδικούς εμψυχωτές αναμένεται να ξετρελάνει όλους όσοι επιλέξετε να ζήσετε την αξέχαστη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.

Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά ζώα.

Ο πιο επιβλητικός δεινόσαυρος είναι ο κολοσσιαίων διαστάσεων, προϊστορικός, θηρευτής Τυραννόσαυρος Ρεξ, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την προσοχή, κάνοντάς μας όλους ευγνώμονες που δεν ζήσαμε μαζί του στην πρωτόγονη εποχή!

Πέρα από τον Ρεξ, παρουσιάζεται επίσης ο Διπλόδοκος, με τη μακριά ουρά μαστίγιο που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά του, ο Βραχιόσαυρος, με τον πανύψηλο λαιμό, καθώς και 18 άλλα,  ποικίλων μεγεθών, προϊστορικά ζώα.

Το χαμόγελο και η διασκέδαση θα συνδυάζονται συνέχεια με την ένταση της αδρεναλίνης, όμως να είστε προσεκτικοί και να προχωράτε αργά….κι αυτό επειδή πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφύγετε τα «χτυπήματα» από τις δυνατές ουρές των Δεινοσαύρων!

Για πληροφορίες:

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑναγκαία η ανάδειξη της Κύπρου ως ελκυστικού φοιτητικού προορισμού για Κύπριους  
Επόμενο άρθροZela Jet: Προσιτή πολυτέλεια στις ιδιωτικές πτήσεις