Το στολίδι της αλυσίδας ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και το μενού του

Το πιο λαμπρό στολίδι πρόσθεσε στην αλυσίδα του το Bean Bar. Το brand του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ επεκτείνει την παρουσία του στην κυπριακή αγορά, με την λειτουργία του νέου, μεγάλου καταστήματός του στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

Το νέο Bean Bar που στεγάζεται στο ισόγειο του κτηρίου 360 στην καρδιά της Λευκωσίας και αποτελεί την ναυαρχίδα του brand, άνοιξε τις πύλες του στα μέσα Ιανουαρίου. Το έκτασης 400 τ.μ. κατάστημα διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα της αλυσίδας, καθώς πέρα από τα γνωστά χαρμάνια καφέ, τους χυμούς και τα έτοιμα snacks, σερβίρει πρωινό, brunch και μεσημεριανό. Από το απόγευμα και μετά, το κατάστημα αλλάζει ύφος και εισέρχεται σε ένα πιο lounge κλίμα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζεστά ή κρύα ροφήματα και κρασί, υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής. Το Bean Bar στη Μακαρίου, το οποίο διαθέτει επίσης conference room για private business lunches και meetings, λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Το κατάστημα τραβάει με την πρώτη ματιά τα βλέμματα, τόσο με την εντυπωσιακή διακόσμηση όσο και με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Σχεδιασμένο ώστε να εκφράζει τη γενικότερη φιλοσοφία του brand, αποπνέει, με τα ζωντανά χρώματά του, θετική ενέργεια, ενθουσιασμό, φρεσκάδα και χαρά. Εντάσσει αμέσως τον καταναλωτή στο …tribe του Bean Bar, ανάμεσα σε ανθρώπους με διαφορετικές ιδέες, αντιλήψεις και προτιμήσεις, οι οποίοι αγαπούν τη ζωντάνια και έχουν κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για ποιοτικό καφέ.

Σε δηλώσεις της, η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού ανέφερε τα ακόλουθα: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς βλέπουμε το Bean Bar, το brand που δημιουργήσαμε με ενθουσιασμό και μεράκι από το μηδέν πριν από 16 μήνες, να δυναμώνει, διευρύνοντας με τόσο γρήγορους ρυθμούς την παρουσία του στην κυπριακή αγορά του καφέ. Το κατάστημα στην Λεωφόρο Μακαρίου δεν είναι απλά μια νέα προσθήκη στην αλυσίδα μας, αποτελεί τη ναυαρχίδα μας, το σημείο αναφοράς του brand μας. Γι αυτό και η έναρξη της λειτουργίας του αποτελεί για την οικογένεια του Bean Bar μια πολύ σημαντική στιγμή, αλλά και ορόσημο για τα όσα θα επακολουθήσουν. Για το συγκεκριμένο κατάστημα δουλέψαμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και δημιουργικότητα, προσθέτοντας χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας μας. Ελπίζουμε να προσφέρει στον κόσμο μοναδικές στιγμές, γεμάτες χαρά, ενθουσιασμό και …θετικά vibes».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία λειτουργεί μέχρι στιγμής δέκα καταστήματα, τα οκτώ εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Το πρώτο αυτόνομο (εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα) κατάστημα της αλυσίδας βρίσκεται στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, ενώ η νέα προσθήκη στη Μακαρίου αποτελεί το δέκατο κατάστημα του brand.

Bean Bar: Surround yourselves with good coffee & good vibes. https://beanbar.com.cy/

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΥπηρεσία μεταφοράς στεγαστικού δανείου με επιλογή σταθερού επιτοκίου
Επόμενο άρθροΟ Ηλίας Αντωνιάδης νέος Γενικός Διευθυντής της Red Wolf PR & Advertising Agency