Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις η Ελληνική Τράπεζα, πέραν των εναλλακτικών καναλιών που διαθέτει για την έξυπνη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει και πληθώρα επιλογών για την καλύτερη ανταπόκριση στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Με την Υπηρεσία Μεταφοράς Δανείων οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το στεγαστικό τους δάνειο στην Ελληνική Τράπεζα και να επιλέξουν, εάν το επιθυμούν, σταθερό εισαγωγικό επιτόκιο για 3, 5 ή 10 χρόνια, προτού μετατραπεί σε κυμαινόμενο. Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης έχει σταθερή μηνιαία δόση κατά την περίοδο του σταθερού επιτοκίου ακόμα και αν αυξηθεί το βασικό επιτόκιο της Τράπεζας​ και γνωρίζει ακριβώς ποια είναι η μηνιαία του δόση, ώστε να προγραμματίζει καλύτερα τα μηνιαία του έξοδα​.

Πέραν της υπηρεσίας μεταφοράς ενός υφιστάμενου στεγαστικού δανείου, η Ελληνική Τράπεζα έχει προσθέσει στην ευρεία γκάμα των χρηματοδοτικών της προϊόντων, το σχέδιο «Green Κατοικία». Το σχέδιο αφορά νέα στεγαστικά δάνεια που παραχωρούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενης κατοικίας, καθώς και για την απόκτηση ή ανέγερση νέας «πράσινης κατοικίας».

Μέσω του σχεδίου «Green Κατοικία» η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα επωφελούμενοι ευνοϊκότερου επιτοκίου. Συγκεκριμένα, το νέο προϊόν «Green Κατοικία» προσφέρει ευνοϊκότερη τιμολόγηση στεγαστικού δανείου με έκπτωση 0.15% στο επιτόκιο για Κατοικίες με ενεργειακή απόδοση Α και έκπτωση 0.10% στο επιτόκιο για Κατοικίες με ενεργειακή απόδοση Β. Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα επιλογής σταθερού εισαγωγικού επιτοκίου για τα πρώτα 3, 5 ή 10 χρόνια, ενώ η διάρκεια του δανείου μπορεί να είναι μέχρι τα 30 χρόνια. Σχετικά με το ποσό του δανείου, αυτό μπορεί να είναι μέχρι το 80% της αξίας της κύριας κατοικίας και το υπόλοιπο 20% είτε καταβάλλεται από τον αγοραστή σε μετρητά είτε χρηματοδοτείται από την Ελληνική Τράπεζα μέσω υποθήκευσης επιπρόσθετου ακινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας https://hbcy.me/GreenHome ενώ οι πελάτες μπορούν να διευθετήσουν άμεσα το ραντεβού τους μέσω της υπηρεσίας Book A Meeting (Κλείσε ραντεβού (hellenicbank.com)

Σημειώνεται ότι η έκπτωση στο επιτόκιο στεγαστικού δανείου παραχωρείται εφόσον προσκομιστούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά/ δικαιολογητικά βάση των εσωτερικών διαδικασιών της Τράπεζας, ενώ σημειώνεται ότι το επιτόκιο στεγαστικού δανείου, διαφέρει βάσει κριτηρίων που αξιολογούνται και εφαρμόζονται από την Ελληνική Τράπεζα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροO Μίλτος Μιχαηλάς νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus
Επόμενο άρθροΆνοιξε το Bean Bar στη Μακαρίου