Η Ryanair, η No.1 αερογραμμή της Ευρώπης, γιόρτασε σήμερα (1η Ιουλίου) το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα που δημιούργησε ποτέ για την Κύπρο. Πραγματοποιώντας 36 δρομολόγια από τα δυο αεροδρόμια της χώρας, το καλοκαιρινό πρόγραμμα για το 2021, περιλαμβάνει 6 νέα δρομολόγια προς Μπολόνια, Μπάρι, Κέρκυρα, Μασσαλία, Ρόδο, Τρεβίζο Βενετία – όλα από την Πάφο και Λονδίνο Στάνστεντ  και Βιέννη από Λάρνακα. Καθώς η κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου πλησιάζει, αυτά τα νέα δρομολόγια θα δώσουν ώθηση τόσο την επιβατική κίνηση όσο και στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται και η Ευρώπη ανοίγει έγκαιρα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τις πολυαναμενώμενες καλοκαιρινές τους διακοπές σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως είναι το Μπάρι, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Βενετία με ακόμα πιο χαμηλά ναύλα ενώ έχουν την επιλογή να επωφεληθούν από το μηδενικό τέλος σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων τους.

Μιλώντας από την Πάφο, ο Διευθυντής Marketing & Digital της Ryanair, Dara Brady, είπε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα στην Κύπρο καθώς ξεκινά επίσημα το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα που κάναμε ποτέ από την Πάφο και τη Λάρνακα. Η εναέρια κυκλοφορία αναμένεται να αυξηθεί  ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού προχωρούν ενώ με τα 36 δρομολόγια (6 καινούρια), οι κύπριοι επιβάτες έχουν μια σειρά από ευρωπαϊκούς προορισμούς για να διαλέξουν αυτό το καλοκαίρι.

Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί για τον Covid αλλάζουν τακτικά, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για πτήσεις για μια απόδραση, γνωρίζοντας ότι αν χρειαστεί να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους, μπορούν να το κάνουν έως και δύο φορές με μηδενικό κόστος έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Για να γιορτάσουμε την επίσημη έναρξη το καλοκαιρινού προγράμματος στην Κύπρο, διαθέτουμε θέσεις προς πώληση από την Κύπρο από μόλις 19,99€ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος Οκτωβρίου 2021, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 3 Ιουλίου. Δεδομένου ότι αυτές οι χαμηλές τιμές εξαφανίζονται γρήγορα, οι επιβάτες πρέπει να επισκεφτούν το www.ryanair.com έγκαιρα έτσι ώστε μην χάσουν αυτή την ευκαιρία.”

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ryanair επαναρχίζει το μεγαλύτερο πτητικό πρόγραμμά της από την βάση της  στην Πάφο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, μετά από μια δύσκολη περίοδο, να βλέπουμε την μεγαλύτερη αερογραμμή στην Πάφο να διατηρεί την εμπιστοσύνη της στην Κύπρο».

Νέα Δρομολόγια
Από Κύπρο Εβδομαδιαίες Πτήσεις
Μπολόνια 1
Μπάρι 2
Κέρκυρα 2
Μασσαλία 2
Ρόδος 2
Τρεβίζο Βενετία 2

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕκστρατεία ενημέρωσης από το Υφ. Ναυτιλίας για την ορθή χρήση σκαφών αναψυχής
Επόμενο άρθροH&M: Νέα streetwear συλλογή με τα σχέδια του Keith Haring