Η Emirates ξεκινάει και πάλι τις καθημερινές της πτήσεις από την Αθήνα προς το Newark Liberty International Airport στη Νέα Υόρκη από την 1η Ιουνίου 2021. Η πτήση προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα εναλλακτικό σημείο πρόσβασης στη δημοφιλή μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, εξυπηρετώντας παράλληλα τη μεγάλη ελληνοαμερικανική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέροντας βολική σύνδεση για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω του Ντουμπάι.

Η πτήση αυτή δημιουργεί μία καθημερινή σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η οποία θα διευκολύνει το εμπόριο, θα τονώσει τον τουρισμό και θα ωφελήσει τους καταναλωτές παρέχοντάς τους ευκολία και επιλογές. Η Emirates θα αυξήσει επίσης τις πτήσεις της προς την ελληνική πρωτεύουσα, πραγματοποιώντας καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα.

To δρομολόγιο θα πραγματοποιείται καθημερινά με Boeing 777-300ER (στο οποίο διατίθενται τρεις κατηγορίες θέσεων).

Η πτήση της Emirates με κωδικό EK209 θα αναχωρεί Αθήνα στις 17:35 για να φτάσει στο Newark στις 21:20 την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK210 θα αναχωρεί από το Newark στις 23:55 τοπική ώρα, φθάνοντας στην Αθήνα την επόμενη μέρα στις 16:05.

Με την προσθήκη της πτήσης από και προς το αεροδρόμιο του Newark, το δίκτυο της Emirates στις Η.Π.Α. αυξάνεται σε 10 προορισμούς, σε συνέχεια της επανεκκίνησης των υπηρεσιών σε Σιάτλ, Βοστώνη, Σικάγο, Χιούστον, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη JFK, Washington DC, Ντάλας και Σαν Φρανσίσκο.

Ευελιξία και ασφάλεια: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και σιγουριά για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Οι πελάτες της Emirates που αγοράζουν εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψουν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, μπορούν να απολαύσουν ευνοϊκούς όρους και επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων, σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους ή να επεκτείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Ταξιδεύοντας με εμπιστοσύνη: Όλοι οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδέψουν με σιγουριά, με την πρώτη, στον κλάδο των αερομεταφορών, ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών κινδύνων και την κάλυψη για COVID-19. Αυτή η κάλυψη προσφέρεται από την Emirates σε όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από την 1η Δεκεμβρίου 2020, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Εκτός από την ιατρική κάλυψη για τον COVID-19, η ασφάλιση της Emirates περιλαμβάνει επίσης προβλέψεις για προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κάλυψη για χειμερινά σπορ, απώλεια προσωπικών αντικειμένων και διακοπή ταξιδιού λόγω απρόσμενου κλεισίματος του εναέριου χώρου, ταξιδιωτικούς περιορισμούς και παρόμοια προϊόντα ασφάλισης ταξιδιού πολλαπλών κινδύνων. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί και εξαιρέσεις.

Λεπτομέρειες αναφορικά με την προκαθορισμένη πολιτική και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.emirates.com/english/before-you-fly/multi-risk-travel-insurance/

Υγεία και ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της, στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αυτά και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.emirates.com/cy/greek/help/covid-19/safety/?

Οι πελάτες ενθαρρύνονται να ελέγξουν τους πιο πρόσφατους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα προέλευσής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ταξιδέψουν στον τελικό προορισμό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/flytoDubai

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΥπεραγορές Αλφαμέγα: Σε λειτουργία το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα
Επόμενο άρθροΔιαθέσιμο και στην κυπριακή αγορά το Toyota Highlander Hybrid – ΒΙΝΤΕΟ