Στο πλαίσιο της κορυφαίας έκθεσης Arabian Travel Market 2021, η Emirates και η Huawei υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο να επεκτείνουν περαιτέρω την υπάρχουσα στρατηγική συνεργασία τους, δημιουργώντας αμοιβαία οφέλη και επεκτείνοντας την εμβέλειάς τους στην αγορά της Κίνας και της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αντίστοιχα.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών επισφραγίζει την έναρξη πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων εμπειριών για χρήστες έξυπνων τηλεφώνων της Huawei κατά την κράτηση εισιτηρίων και τον προγραμματισμό ταξιδιών μέσω της εφαρμογής της Emirates, η οποία είναι διαθέσιμη στο AppGallery – την επίσημη πλατφόρμα διανομής της Huawei και μία από τις τρεις κορυφαίες αγορές εφαρμογών στον κόσμο, με περισσότερους από 530 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Η ενσωμάτωση στο οικοσύστημα της Huawei θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να έρθει σε επαφή με ένα σημαντικό κοινό και με χρήστες τηλεφώνων Huawei, κυρίως στην κινεζική αγορά, που αποτελεί μία από τις στρατηγικές αγορές για την Emirates παγκοσμίως. Επιπλέον, η Emirates θα παρέχει υποστήριξη για τη μηχανή αναζήτησης της Huawei, Petal Search, σε έξυπνες συσκευές στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η επιτυχημένη συνεργασία των δύο εμπορικών σημάτων ξεκίνησε στις αρχές του 2020, όταν η εφαρμογή Emirates διατέθηκε στις συσκευές έξυπνων τηλεφώνων της Huawei στο AppGallery. Η συνεργασία επεκτάθηκε περαιτέρω τον Σεπτέμβριο του 2020 με βελτιώσεις που επιτάχυναν τη διαδικασία κρατήσεων και βελτίωσαν την εξατομίκευση των λειτουργιών στα κινητά τηλέφωνα.

Η αεροπορική εταιρεία, γνωστή τόσο για τον καινοτόμο χαρακτήρα της όσο και για τις ποιοτικές της υπηρεσίες, αναβαθμίζει συνεχώς την ψηφιακή εμπειρία των πελατών αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής, καθιστώντας έτσι την εφαρμογή της Emirates έναν χρήσιμο σύντροφο σε κάθε ταξίδι. Η εφαρμογή της Emirates παρέχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και λειτουργίες από αναζήτηση πτήσεων και κρατήσεις εισιτηρίων, έως check-in, επιλογή θέσεων και γευμάτων, καθώς και πληροφορίες του λογαριασμού Skywards του πελάτη. Επιπλέον, οι καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας λίστας για το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice με τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και μουσικά hits καθώς και την παροχή οδηγιών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

H Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΝέα Κύπρος μέσα από έναν οδικό χάρτη
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο Επίτροπος Εθελοντισμού – Ποινική έρευνα για πλαστό απολυτήριο και πτυχίο