Θα εργάζεται για μία νέα εφαρμογή με θέμα το «life coaching» και τη βελτίωση της ψυχικής υγείας.

 

Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε την πρώτη του δουλειά ως στέλεχος σε μία Start Up της Silicon Valley αξίας 1,73 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο πρίγκιπας Χάρι, όπως έγινε γνωστό, θα εργάζεται για μία νέα εφαρμογή με θέμα το «life coaching» και τη βελτίωση της ψυχικής υγείας.

Ο Χάρι από την Τρίτη το πρωί είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία BetterUp, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο μισθός που θα απολαμβάνει ο  παραιτηθείς από τα καθήκοντα εντός της βασιλικής οικογένειας πρίγκιπας Ο Χάρι, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο στρατό, αλλά δεν έχει καμία εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, δεν θα διευθύνει υπαλλήλους, αλλά αναμένεται να εμφανίζεται σε ειδικές εταιρικές εκδηλώσεις και στα meeting της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο μόλις αρθούν οι περιορισμοί του Covid.

Ο πρίγκιπας, ο οποίος χρησιμοποιεί την εφαρμογή της BetterUp από τον Ιανουάριο, άρχισε να μιλά με τα στελέχη της εταιρείας από το περασμένο Φθινόπωρο και σήμερα τον καλωσόρισαν ως υπάλληλό τους.

Η BetterUp είναι τεχνολογική εταιρεία που συνεργάζεται με γίγαντες όπως η Google, η Hilton και η Warner Brothers. Εξηγώντας γιατί ανέλαβε τη δουλειά, ο Χάρι είπε στην Wall Street Journal: «Σκοπεύω να βοηθήσω τη ζωή των ανθρώπων. Η προληπτική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή» δήλωσε και προσέθεσε:

«Συχνά λόγω των κοινωνικών φραγμών, της οικονομικής δυσκολίας ή του στίγματος, πάρα πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να επικεντρωθούν στην ψυχική τους υγεία έως ότου αναγκαστούν. Θέλω να καταφέρω να μην φτάνει κανείς στο σημείο να αισθάνεται ψυχικά κουρασμένος ή άρρωστος». Το αφεντικό της εταιρείας Alexi Robichaux δήλωσε με τη σειρά του ότι ο Χάρι είναι ιδανικός για αυτόν τον σημαντικό ρόλο στην εταιρεία. Πηγή fortunegreece.com

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕΡΕΥΝΑ: Το κοινό κρυολόγημα «προστατεύει» από τον κορωνοϊό  
Επόμενο άρθροΒιοποικιλότητα: H ΕΕ εγκαινιάζει το εικονικό «Pollinator Park»