Η Emirates θα παρουσιάσει την νέα κατηγορία θέσης, Premium Economy, για πρώτη φορά στο Arabian Travel Market 2021 (ATM). Η κορυφαία έκθεση για τα ταξίδια και τον τουρισμό θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Μαΐου στο Ντουμπάι και θα είναι η πρώτη εκδήλωση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία μετά την έναρξη της πανδημίας.

Το περίπτερο της Emirates θα προσφέρει σε επισκέπτες από περισσότερες από 60 χώρες την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να απολαύσουν το νέο προϊόν της αεροπορικής εταιρείας καθώς και πρόσφατες βελτιώσεις υπηρεσιών σε κάθε κατηγορία καμπίνας στο εμβληματικό αεροσκάφος A380. Το αεροσκάφος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα των ταξιδιωτών κυρίως λόγω του υψηλών επιπέδων εμπειριών, που μπορούν οι ταξιδιώτες να απολαύσουν, μόλις επιστρέψουν στους αιθέρες.

H πολυαναμενόμενη Premium Economy θέση της Emirates θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση ως βιωματική εμπειρία για τους επισκέπτες. Αυτό που αναμένεται να τους κερδίσει είναι ο άφθονος χώρος που διατίθεται τόσο σε πλάτος (49,5 εκατοστά) όσο και στα πόδια (1 μέτρο). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στον επιβάτη να ξαπλώσει σε μία άνετη θέση με άφθονο χώρο για να απλωθεί.

Τα καθίσματα είναι καλυμμένα με μπεζ αλέκιαστο δέρμα με ραφές εμπνευσμένες από το χώρο του αυτοκινήτου και φινίρισμα από ξύλο παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στην Διακεκριμένη Θέση, όλα σχεδιασμένα για να παρέχουν τη πραγματική άνεση και υποστήριξη με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα 6 κατευθύνσεων και στηρίγματα ποδιών. Οι πελάτες θα ανακαλύψουν και άλλες μικρότερες αλλαγές, όπως τα εύκολα προσβάσιμα σημεία φόρτισης στο κάθισμα, το μεγάλο τραπέζι φαγητού και κοκτέιλ, καθώς και έναν χώρο αποθήκευσης.

Η Emirates θα παρουσιάσει επίσης την Πρώτη Θέση του Boeing 777-300ER που προσφέρει πλήρως κλειστές ιδιωτικές σουίτες, τα κάθισμα της Διακεκριμένης Θέσης του Boeing 777, το πρόσφατα ανανεωμένο σαλόνι του A380, μαζί με άλλα εμβληματικά προϊόντα όπως το First Class Shower Spa και την τελευταία έκδοση των Οικονομικών Θέσεων. Συνολικά στα καινούρια προϊόντα Emirates των A380 και 777, οι επισκέπτες θα παρατηρήσουν νέα φινιρίσματα εσωτερικού χώρου και λεπτομέρειες σχεδίασης με το μοτίβο του δέντρου Ghaf, καθώς και μια ενημερωμένη της παλέτας χρωμάτων σε τόνους της σαμπάνιας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα στο περίπτερο της Emirates, ενώ όλα τα καθίσματα και οι επιφάνειες θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας του ATM, το περίπτερο της Emirates θα λειτουργεί με περιορισμένη χωρητικότητα για να εξασφαλίσει τις αποστάσεις μεταξύ των επισκεπτών όταν θα εξερευνούν τα προϊόντα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για την Emirates μέσω μιας διαδραστικής πρόκλησης 60 δευτερολέπτων που αναπαράγεται σε μια οθόνη αφής στο περίπτερο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροMε SMS ο επαναπρογραμματισμός των ραντεβού για AstraZeneca
Επόμενο άρθροΠήρε μπρος η κυπριακή οικονομία