Μια ακόμα καινοτομία φέρνει η Primetel στη χώρα μας: Η eSIM,
η ψηφιακή εξέλιξη της φυσικής κάρτας SIM, έρχεται για πρώτη φορά
στην Κύπρο προσφέροντας νέες δυνατότητες

 

Η eSIM είναι μια ψηφιακή κάρτα που αντικαθιστά τις παραδοσιακές, φυσικές κάρτες SIM στις συσκευές που την υποστηρίζουν. Προσθέτει εντυπωσιακές νέες χρήσεις όπως η δυνατότητα απόκτησης πολλαπλών αριθμών που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον σύγχρονο χρήστη.

Η Primetel, με την eSΙΜ κάνει την κινητή τηλεφωνία πιο ευέλικτη, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια! Απελευθερώνει τους απαιτητικούς χρήστες από την υποχρέωση να έχουν μόνο έναν αριθμό αφού τώρα μπορούν να αποκτήσουν πολλαπλούς αριθμούς στην ίδια συσκευή και να εναλλάσσουν άμεσα τις διαθέσιμες συνδέσεις ανάλογα με τις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, μία γραμμή για προσωπική χρήση και μια άλλη για εργασία, ή μια γραμμή για φωνή και την άλλη για mobile Internet.

Η ενεργοποίηση της eSim είναι παιχνιδάκι: γίνεται άμεσα και με ασφάλεια απλώς σκανάροντας ένα μοναδικό κωδικό QR που θα λάβετε από την Primetel. Φυσικά, η συσκευή πρέπει να είναι συμβατή με eSIM, κάτι που οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν προβλέψει στα τελευταία μοντέλα τους. Η Primetel προσφέρει μία ευρεία γκάμα συσκευών τελευταίας γενιάς iPhone και Samsung που την υποστηρίζουν, ενώ στο μέλλον αναμένεται πως όλο και πιο πολλές συσκευές θα ενσωματώνουν eSIM!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την eSIM σε ένα κατάστημα Primetel ή online, από την άνεση του σπιτιού τους, από το primetel.com.cy.

Μάθε περισσότερα: https://primetel.com.cy/esim-el

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Eπιβεβαιώνονται οι προβλέψεις του ΣΤΕΚ για δύσκολο Ιούνιο
Επόμενο άρθροΑυτές είναι οι παραβάσεις της Κύπρου που εντόπισε η Κομισιόν