Η TUS Airways ανακοινώνει με υπερηφάνεια ένα σημαντικό επίτευγμα στην πορεία της προς την αριστεία στην αεροπορική ασφάλεια. Μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) χορήγησε στην TUS Airways την πιστοποίηση IOSA (IATA Operational Safety Audit).

Η πιστοποίηση IOSA είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σημείο αναφοράς για τα πρότυπα ασφάλειας στον κλάδο των αερομεταφορών. Η TUS Airways απέδειξε με επιτυχία τη δέσμευσή της να διατηρεί τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, επιχειρησιακής προστασίας και αποδοτικότητας σε όλες τις δραστηριότητές της.

Αυτό το ορόσημο σηματοδοτεί ένα σημαντικό επίτευγμα για την TUS Airways και υπογραμμίζει την ακλόνητη αφοσίωση της αεροπορικής εταιρείας στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας των επιβατών, του πληρώματος και του αεροσκάφους της. Η ενδελεχής αξιολόγηση IOSA περιελάμβανε διάφορες πτυχές των δραστηριοτήτων της αεροπορικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων πτητικών επιχειρήσεων, της συντήρησης, της εξυπηρέτησης εδάφους και των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας και συμμόρφωσης.

“Είμαστε ευτυχείς που λάβαμε την πιστοποίηση IOSA, η οποία αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης ολόκληρης της ομάδας μας. Το επίτευγμα αυτό αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να τηρούμε και να υπερβαίνουμε τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας της αεροπορικής βιομηχανίας”, δήλωσε ο Ahmed Aly, CEO της TUS Airways.

Η TUS Airways εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην εξαιρετική ομάδα της, τους συνεργάτες και τους εμπλεκόμενους εταίρους, των οποίων η συνεργασία και η δέσμευση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για αυτό το επίτευγμα. Η πιστοποίηση IOSA καθιστά την TUS Airways ως μια αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία, και επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειές της για την παροχή μιας ασφαλούς και εξαιρετικής ταξιδιωτικής εμπειρίας”.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΧειμερινές Εκπτώσεις 2024: Βρες τα πιο άπαιχτα winter deals στα Public
Επόμενο άρθροΔιαδικασίες πρόσληψης και προαγωγής δικαστών – Βελτιώσεις και κενά