Ο νυν Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφερε πως δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει τη Δημαρχεία της Λευκωσίας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές Δεκεμβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης ενόψει της πρόθεσης του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό, δήλωσε πως είναι πάντα στη διάθεση του Προέδρου Αναστασιάδη.

«Δεν θα κατέβω υποψήφιος για την Δημαρχεία της Λευκωσίας. Απ’ εκεί και πέρα εν αναμονή των προθέσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας αυτός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις όσον αφορά τον ανασχηματισμό. Πάντα είμαστε όλοι οι Υπουργοί στη διάθεση του και συζητούμε και δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου να μπω σε αυτή τη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας παράλληλα πως αυτή τη στιγμή ενώπιον της Κυβέρνησης βρίσκεται η διαχείριση της πρόκλησης για ανάκαμψη μετά την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς επίσης και των πολλών μεταρρυθμίσεων που άπτονται του Ταμείου Ανάκαμψης», δήλωσε στην τηλεόραση του Aλφα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη η υπηρεσία Charity Direct του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής “Αμερίκος Αργυρίου” 
Επόμενο άρθροΛιγότεροι αστυνομικοί για τη νέα Πρόεδρο της Βουλής