Χορηγός της προσπάθειας η ΚΕΑΝ

 

Η Κύπρος έγραψε ιστορία στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων, το οποίο διεξήχθη από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου στα Ιεροσόλυμα κατακτώντας τέσσερα συνολικά μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο) και την 10η θέση στον πίνακα των μεταλλίων αφήνοντας πίσω πολύ μεγαλύτερες πληθυσμιακά χώρες.

Όλοι οι Κύπριοι αθλητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού (ΚΟΕΑΣ), κατέγραψαν εξαιρετικά αποτελέσματα με κάποιους να ξεπερνούν τις ατομικές τους επιδόσεις. Τα δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι σφυροβόλοι Ιωσήφ Κεσίδης (78,92μ.) και Βαλεντίνα Σάββα (70,28μ.),  το ασημένιο ο Μιχάλης Χριστοφή στο ύψος (2,13μ.) και το χάλκινο η Αιμιλία Κολοκοτρώνη και πάλι στη σφυροβολία (65,35μ.).

H ΚΕΑΝ, ως περήφανος χορηγός της ΚΟΕΑΣ, συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την θριαμβευτική τους πορεία, και τους ευχαριστεί θερμά για την επάξια εκπροσώπηση της Κύπρου σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και που μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές συγκίνησης κάθε φορά που ανεβαίνουν στο υψηλότερο βάθρο και ακούγεται ο εθνικός ύμνος της χώρας μας.

Από το 2019 η ΚΕΑΝ στέκεται δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες της ΚΟΕΑΣ, στηρίζοντας τους εμπράκτως στον συνεχή τους αγώνα που περιλαμβάνει σκληρή προπόνηση, ατσάλινη πειθαρχία και αξιοζήλευτη αφοσίωση.

Η Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ κα. Μαρία Οδυσσέως δήλωσε σχετικά: “Θέλουμε να συγχαρούμε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους Κύπριους αθλητές που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων και έκαναν περήφανη όλη την Κύπρο όχι μόνο με τις επιδόσεις τους μα κυρίως για την άψογη, επαγγελματική και γεμάτη αθλητική άμιλλα εμφάνισή τους στον στίβο. Αναγνωρίζοντας τις διαχρονικές πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά του αθλητισμού η ΚΕΑΝ στέκεται δίπλα στους νεαρούς αθλητές της ΚΟΕΑΣ στηρίζοντας σε κάθε τους βήμα την προσπάθεια, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Για την ΚΕΑΝ είναι καθήκον μας να στηρίζει αυτή την αξιοζήλευτη προσπάθεια. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί, ερασιτέχνες ή όχι, με μετάλλια ή χωρίς, είναι η κατάθεση ψυχής του κάθε αθλητή που μετράει. Και τα παιδιά της ΚΟΕΑΣ απέδειξαν πως έχουν τεράστια αποθέματα…”

ΚΕΑΝ

Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια η ΚΕΑΝ προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω της KEAN Trading Division και μέσω των θυγατρικών εταιρειών της KEAN Food Link Ltd και της KFL Logistics Ltd. Μέσω αυτών παρέχονται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA της κυπριακής αγοράς κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Προσφέρονται σειρές προϊόντων από μάρκες όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, αλλαντικά KRISTI, χυμοί PRIMA, προϊόντα ψαριού VICI και μια τεράστια γκάμα άλλων προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕυρωβαρόμετρο: Σοβαρή ανησυχία πολιτών και επιχειρήσεων για τη διαφθορά
Επόμενο άρθροΠρόβλημα η κακή ανάμιξη χημικών σε πισίνες – Ελλοχεύουν κίνδυνοι