Από σήμερα μπαίνε τέλος στην εποχή που ο ήλιος και η θάλασσα ήταν η ταυτότητα του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και αρχίζει μια νέα εποχή με νέα ταυτότητα διαφορετική, πιο ανοιχτόμυαλη και πιο περιεκτική. Αυτό ανέφερε απόψε ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, κατά την παρουσίαση του νέου λογότυπου και της νέας εμπορικής ταυτότητας του κυπριακού τουριστικού προϊόντος “Cyprus Tourism`s new logo and brand identity”.

Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ταυτότητα για να δείξουμε στην υφήλιο ότι για τους τουρίστες υπάρχουν πολλά περισσότερα να εξερευνήσουν και ότι η Κύπρος συμπυκνώνει τη μεσογειακή εμπειρία και περιέχει εκπληκτική διαφορετικότητα πολιτισμών, εθνοτήτων και προσώπων, ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι από την πρώτη ημέρα που άρχισε τη λειτουργία του το Υφυπουργείο Τουρισμού αυτό που λένε οι φορείς του τουρισμού και όλοι οι πολίτες που ζουν σε αυτή τη χώρα, είναι πως η Κύπρος δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα.

“Το όνειρο να μπορούμε να προβάλουμε τη χώρα μας με ένα διαφορετικό τρόπο που δεν θυμίζει μόνο ήλιο και θάλασσα γίνεται πραγματικότητα”, σημείωσε.

Τα πλάνα προώθησης του τουριστικού προϊόντος και δράσεων του Υφυπουργείου στοχεύουν σε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αφορούν τις ειδικές μορφές τουρισμού, τα ορεινά και την ύπαιθρο, επεσήμανε, διευκρινίζοντας ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν προβλέψεις για το τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο για το 2021, δεδομένης της αστάθειας στις βασικές αγορές της Βρετανίας και της Ρωσίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ πανδημία κατέδειξε πόσο ζωτικής σημασίας είναι η ασφάλεια και υγεία στην εργασία
Επόμενο άρθροΤέσσερις χρήσεις της μπίρας που δεν είχες φανταστεί