Το Ερευνητικό Κέντρο CARDET, ανακοίνωσε ότι οι εγγραφές για το νέο κύκλο του, πλήρως επιχορηγημένου από την ΑνΑΔ, προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ‘Κρίσιμες Γνώσεις για Chief Happiness Officers’ έχουν αρχίσει. Απευθύνεται σε επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού και διευθυντικά στελέχη που επιθυμούν να διαμορφώσουν και να προωθήσουν μια θετική και ευχάριστη εργασιακή κουλτούρα στον οργανισμό τους.

Έχοντας προσελκύσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες σε Λευκωσία και Λεμεσό, ο νέος κύκλος του προγράμματος θα προσφερθεί για πρώτη φορά στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει δια ζώσης εργαστήρια στις 24 και 31 Οκτωβρίου, 09:30 – 16:30, στο Radisson Blu Hotel καθώς και διαδικτυακές παρουσιάσεις στις 26 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου (09:30 – 13:00). Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν εξατομικευμένες επαγγελματικές συμβουλές για να μεταμορφώσουν θετικά την κουλτούρα του οργανισμού τους, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του προσωπικού.

Στο πλαίσιο του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος, το οποίο συνδυάζει τη Θετική Ψυχολογία με τη στρατηγική διαχείριση και το μάνατζμεντ, θα παρουσιαστούν τεκμηριωμένα δεδομένα και δοκιμασμένες προσεγγίσεις για την εμπέδωση θετικής οργανωσιακής κουλτούρας. Με την καθοδήγηση της Δρ. Βίκυς Χαραλάμπους, της πρώτης πιστοποιημένης Chief Happiness Officer στην Κύπρο, οι συμμετέχοντες/ουσες θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν ως Chief Happiness Officers προσφέροντας ολιστική υποστήριξη στους συνεργάτες και το προσωπικό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και εγγραφές στο πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Αξιοποιώντας τη διεθνή του εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης, το CARDET έχει διαμορφώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα βάσει καινοτόμων και διεθνώς αναγνωρισμένων καλών πρακτικών. Παράλληλα, στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων και των συμβουλευτικών, η Δρ. Χαραλάμπους θα μεταφέρει στους συμμετέχοντες/ουσες τις γνώσεις της στη Θετική Οργανωσιακή Ψυχολογία και την Οργανωσιακή Ψυχολογία καθώς και την εμπειρία που έχει αποκομίσει ως εργαζόμενη σε κορυφαίους οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα (+357) 96807046, (+357) 22 002100 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected]

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑπό 2-8 Οκτωβρίου η παγκύπρια εκστρατεία «Γνωρίστε την καρδιά σας. Φροντίστε την καρδιά σας»
Επόμενο άρθροΔιαγωνισμός για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στη Λευκωσία