ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΣ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΥ

 

Για την Πέμπτη 29 Ιουλίου τοποθετείται το άνοιγμα του Metropolis Mall στη Λάρνακα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπευθύνων του έργου.

Το Metropolis Mall θα διαθέτει 135 καταστήματα καθώς επίσης και σινεμά, έξι εστιατόρια, οκτώ fast food και τρείς καφετέριες. Το food corner θα έχει και βεράντες και εξωτερικά θα υπάρχουν χώροι πρασίνου. Θα διαθέτει επίσης παχνιδότοπο, πάρκο για παιδιά και ποδηλατόδρομο.

Έχουν ήδη κλείσει εδώ και καιρό τα deals με τις Υπεραγορές Άλφα Μέγα όπου θα αναλάβουν την υπεραγορά του Mall. Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχει συμφωνία και με την εταιρεία Mallouppas & Papacostas για τα καταστήματα Mango, Stradivarius, Intimissimi, Calzedonia και Tezenis.

Συμφωνία υπάρχει και με τον Ζορπά για καφετέρια Coffee Berry αλλά και με τα Starbucks. Επίσης έκλεισε το deal με τον όμιλο Συμεωνίδης για το κατάστημα Marks & Spencer και το Costa Coffee.

Το εμπορικό κέντρο Metropolis έκτασης 39.000 τ.μ ανεγείρεται σε τεμάχιο γης που ανήκει στην Μητρόπολη Λάρνακας το οποίο θα παραχωρηθεί υπό την μορφή leasing για 99 χρόνια και βρίσκεται κοντά στο ΚΕΝ Λάρνακας και το ΓΣΖ.

Στα κατασκευαστικά έργα περιλαμβάνεται και η δημιουργία δύο κυκλικών κόμβων που θα διευκολύνουν την προσέλευση των καταναλωτών στο εμπορικό κέντρο, όπως και ενός δρόμου που θα ενώνει τους δύο οδικούς άξονες της περιοχής, Γρίβα Διγενή και Γιώργου Χριστοδουλίδη.

Τέλος το κόστος κατασκευής του Metropolis Mall που ανήκει στο νοτιοαφρικάνικο Όμιλο Acsion, θα ανέλθει περίπου στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤο ΕΒΕΛ επικροτεί την εγκατάσταση της Σχολής Αρχιτεκτονικής στη Φανερωμένη
Επόμενο άρθροΣτις 7 Απριλίου η μεγαλύτερη έκθεση καριέρας κι εργοδότησης στην Κύπρο