Η ενδυνάμωση των πελατών της SAP με νέες καινοτόμες λύσεις, είναι ο απώτερος στόχος της δημιουργίας του SAP® Business Network που παρουσιάσθηκε την περασμένη Τετάρτη, 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο του SAPPHIRE NOW®, του μεγάλου ετήσιου (και υβριδικού, φέτος, λόγω της πανδημίας) συνεδρίου της εταιρίας.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα στο πλαίσιο του φιλόδοξου σχεδίου της SAP να δημιουργήσει, ξεκινώντας από την ευρεία πελατειακή της βάση, κοινότητες ικανές να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, να χαράξουν νέα πορεία συμβατή με τις γοργά μεταβαλλόμενες οικονομικές και γεωπολιτικές συνθήκες και να ενισχύσουν με τη συμβολή τους τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στο ίδιο συνέδριο, η εταιρία ανακοίνωσε νέες καινοτόμες λύσεις, με τη βοήθεια των οποίων οι πελάτες της θα μπορέσουν να μετασχηματίσουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες τους, ώστε να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητά τους. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:

  • SAP Process Insights, στο πλαίσιο των λύσεων Business Process Intelligence

Η λύση SAP Process Insights, που περιλαμβάνεται στο ευρύτερο portfolio ευφυών επιχειρηματικών διαδικασιών (Business Process Intelligence – BPI), δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να αναλύσουν και να βελτιώσουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες τους, στην πράξη. Οι πρώτοι στρατηγικοί εταίροι της SAP που θα αναλάβουν την αξιοποίηση αυτού του portfolio, βοηθώντας τους οργανισμούς–πελάτες στον μετασχηματισμό τους, είναι οι EY, Deloitte και Infosys Limited. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το “SAP Announces New SAP Process Insights Solution for Quick and Easy Understanding of How Well Processes Perform.”.

  • Το Verify, η νέα δυνατότητα του SAP Concur, αξιοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση, για την απλοποίηση του Auditing των Δαπανών

Η υπηρεσία Verify, που περιλαμβάνεται στις λύσεις SAP Concur® solutions, αξιοποιεί τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης για να αυτοματοποιηθεί ο εντοπισμός πιθανών προβλημάτων και ανωμαλιών στις αναφορές δαπανών. Τα μοντέλα ΑΙ που χρησιμοποιούνται βασίζονται στην ανάλυση δαπανών ύψους άνω του 1 τρισ. δολαρίων καθώς και σε δεκάδες εκατομμύρια αποδείξεων εξόδων. Η Verify θα εγκρίνει μεν αναφορές δαπανών που δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα, όμως θα «χτυπήσει καμπανάκι» στους auditors για να εξετάσουν όλες τις άλλες. Αυτό θα επιτρέψει στους τελευταίους να μη χάνουν το χρόνο τους, εξετάζοντας τις σωστές αναφορές δαπανών, και παράλληλα να αφοσιωθούν στον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων συμμόρφωσης ή απάτης. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε στο “Verify Applies Artificial Intelligence and Machine Learning to Simplify Expense Auditing.”

  • Το SAP Upscale Commerce είναι μια λύση με μειωμένες απαιτήσεις κώδικα, που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στους καταναλωτές

Το SAP Upscale Commerce είναι μια λύση για ηλεκτρονικό εμπόριο με μειωμένες απαιτήσεις κώδικα, που δίνει τη δυνατότητα στα μικρά καταστήματα λιανικής να αποκτήσουν μέσα σε λίγα λεπτά το δικό τους, μοναδικής εμπειρίας ηλεκτρονικό κατάστημα. Χάρη στην ενσωματωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη, οι έμποροι λιανικής μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένες επιλογές στους πελάτες τους, βασισμένες σε μια ολιστική 360ο εικόνα των προτιμήσεων και των αγοραστικών δεδομένων τους. Με  αρχιτεκτονική που αξιοποιεί τα διαθέσιμα API, οι έμποροι λιανικής εισάγουν τις πληροφορίες που αφορούν στους πελάτες τους τόσο για τις αγορές, όσο και για τις παραγγελίες τους μέσω οποιουδήποτε καναλιού, σε πραγματικό χρόνο. Το SAP Upscale Commerce αποτελεί πλέον τμήμα του SAP S/4HANA® , προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη δυνατή εμπειρία του πελάτη με τη συνεργασία των οικονομικών υπηρεσιών, του τομέα logistics και γενικότερα της εξυπηρέτησής του από την επιχείρηση. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε στο “SAP Upscale Commerce Offers Midmarket Brands No-Code, Maintenance-Free Path to Direct-to-Consumer Engagement.”

  • Τρεις νέες δυνατότητες στο πλαίσιο του SAP Business Technology Platform

H λύση SAP Analytics Cloud προσφέρει πλέον δυνατότητες ανάλυσης των επιδόσεων του εργατικού δυναμικού και σχεδιασμού των δραστηριοτήτων του, στο πλαίσιο της ενσωμάτωσής της με τις λύσεις SAP Success Factors. Αυτές οι δυνατότητες συνδέουν επιχειρησιακά και οικονομικά δεδομένα με εκείνα του ανθρώπινου δυναμικού, προκειμένου να δώσουν στους οργανισμούς μια περισσότερο συνοπτική εικόνα του εργατικού δυναμικού τους. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε στο “Enabling Human-Centric & Data-Driven Workforce Planning.”  Η νέα λύση data marketplace για το SAP Data Warehouse Cloud  επιτρέπει, επίσης, σε πελάτες και εταίρους τη διασύνδεση με παρόχους δεδομένων, ανεξαρτήτως κλάδου και χώρου δραστηριοποίησης, προκειμένου να αναβαθμίσουν την πληροφόρησή τους κατά τη λήψη αποφάσεων. Τέλος, η SAP διευρύνει ακόμα περισσότερο τις προσφορές της στον χώρο του low-code/no-code, με τις υπηρεσίες SAP Intelligent Robotic Process Automation που μπορούν πλέον να καταγράψουν και να αυτοματοποιήσουν τις αντιδράσεις του χρήστη, ώστε να ενσωματωθούν με το SAP Process Insights και να οδηγήσουν στην αξιοποίηση νέων ευκαιριών αυτοματοποίησης, με σημαντικό αντίκτυπο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις του SAP Business Technology Platform, σε συνδυασμό με άλλες ειδήσεις, από το SAPPHIRE NOW Innovation News Guide.

Επίσης, πολλές από τις λύσεις που περιλαμβάνονται σ’ αυτή την ανακοίνωση είναι διαθέσιμες για δοκιμή και αγορά στο SAP Store online marketplace.

Επισκεφθείτε το SAP News Center

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • SAP
Προηγούμενο άρθροΝέο βιβλίο “Μαθήματα Ζωής: 20 Συνεντεύξεις από Επώνυμους Έλληνες”
Επόμενο άρθροΠτΔ: Να μην κοιμούνται ήσυχοι οι επιτήδειοι με τα διαβατήρια