Μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια πέρυσι τον Απρίλιο, το νέο Toyota Yaris Cross φτάνει επιτέλους και στην κυπριακή αγορά, εισάγοντας την Toyota δυναμικά και στην κατηγορία των λεγόμενων B-SUV.

Το νέο Toyota Yaris Cross βασίζεται στην ισχυρή κληρονομιά της Toyota με προηγμένη υβριδική τεχνολογία, σχεδιασμό μικρών αυτοκινήτων και μηχανική SUV.

Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο από Ευρωπαίους, ειδικά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς, το νέο Toyota Yaris Cross θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη, στο Toyota Motor Manufacturing France (TMMF), εκεί που κατασκευάζεται και το πολυβραβευμένο Yaris Hybrid νέας γενιάς, αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2021.

Ως μέλος της οικογένειας Yaris, το νέο Toyota Yaris Cross είναι κατασκευασμένο στη νέα πλατφόρμα συμπαγών αυτοκινήτων GA-B της Toyota. Μοιράζεται επίσης τον σχεδιασμό «μεγάλου-μικρού» που χαρακτηρίζει το αυθεντικό Yaris και παρουσιάζει ένα ευρύχωρο εσωτερικό με μικρές εξωτερικές διαστάσεις.

Στιβαρό και εκλεπτυσμένο, το νέο Yaris Cross είναι ένα γνήσιο SUV, που επωφελείται από την εμπειρία της Toyota, που δημιούργησε την ιδέα του ψυχαγωγικού SUV, πρωτοπορώντας πριν από 25 χρόνια, με την γενιά RAV4 – σήμερα το SUV με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο – και πιο πρόσφατα με την παραγωγή του κομψού και εξαιρετικά αποδοτικού C-HR. Το αυξημένο ύψος οδήγησης και η διαθεσιμότητα της ευφυούς τετρακίνησης AWD-i ενισχύουν περαιτέρω την αυθεντικότητά του, ως ένα όχημα της κατηγορίας SUV.

Η οικογένεια SUV της Toyota επεκτείνεται, με την προσθήκη του Yaris Cross, καλύπτοντας πλέον τις κατηγορίες B, C και D.

 

Online Κράτηση Αυτοκινήτου

Η Toyota επίσης πρωτοπορεί προσφέροντας τη νέα υπηρεσία Online Κράτησης Αυτοκινήτου. Χωρίς καμία φυσική επαφή, χωρίς καμία καθυστέρηση και με απόλυτη ασφάλεια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προκρατήσουν διαδικτυακά το νέο Yaris Cross και με την υποστήριξη της ομάδας της Toyota Κύπρου να προχωρήσουν σε παραγγελία, χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν την άνεση του σπιτιού τους.

Οι τιμές πώλησης έχουν ήδη γνωστοποιηθεί και η Toyota Κύπρου δέχεται ήδη τις πρώτες παραγγελίες. Οι εκδόσεις Adventure και Premiere είναι αποκλειστικά διαθέσιμες μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Online-Κράτησης Αυτοκινήτου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προκρατήσουν διαδικτυακά την έκδοση που τους ταιριάζει περισσότερο και να παραλάβουν πρώτοι το νέο Yaris Cross Hybrid. Περισσότερα στο www.toyota.com.cy

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤο Nicosia Mall παρουσιάζει το θερινό σινεμά των Rio Premier Cinemas
Επόμενο άρθροΕκστρατεία ενημέρωσης από το Υφ. Ναυτιλίας για την ορθή χρήση σκαφών αναψυχής