Σινεμά κάτω από τα αστέρια, για όλους τους φίλους της μεγάλης οθόνης, φιλοξενεί από σήμερα 1η Ιουλίου, το Open Air Plaza του Nicosia Mall, σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas.

Τις όμορφες βραδιές με θερινό σινεμά, φέρνει κοντά μας αυτό το καλοκαίρι, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, κάνοντας τις νύχτες μας ακόμη πιο incredible.

Μαζί με τα Rio Premier Cinemas, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, υπόσχεται νότες απόλαυσης και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες.

Το θερινό σινεμά ανοίγει με ασφάλεια τις πόρτες του την Πέμπτη 1η Ιουλίου στο Open Air Plaza του Nicosia Mall, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο  https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall.

Και κάτι ακόμα. Το εισιτήριο για το Open Air Cinema, κάθε Τρίτη είναι €7!

Το καλοκαιρινό σινεμά στηρίζει ο Super FM 104,7. Χορηγοί:  Σχέδιο Ανταμοιβή, Τράπεζας Κύπρου και Μπύρα Λέων. Υποστηρικτές: Pizza Hut, Scafolding solutions και Φυτώριο Αροκάρια.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑπονομή των “Βραβείων Κώστα Μόντη” εις μνήμη Φώτου Φωτιάδη
Επόμενο άρθροΝέο Toyota Yaris Cross Hybrid: Σύντομα στην Κύπρο, διαθέσιμο για παραγγελία