Ετήσια Γενική Συνέλευση

Green Dot Cyprus Public Co Ltd

 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Ιουνίου, 2021 η 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Green Dot Cyprus Public Co Ltd.

Η Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις για το έτος 2020, καθόρισε τις αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, επαναδιόρισε τους ελεγκτές και εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να καθορίσει το ύψος της αμοιβής τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Σπανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Δ.Σ. της Green Dot, το οποίο υπηρετεί από το 2004.

Ακολούθως η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην εκλογή/επανεκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίοι είναι οι κύριοι Μιχάλης Μιχαήλ και Μάριος Χατζηγαβριήλ.

Το ΚΕΒΕ, διόρισε ως εκπροσώπους του στο Δ.Σ. τον κ. Χαράλαμπο Παπαντωνίου και τον κ. Μάριο Κωνσταντίνου εις αντικατάσταση της κας. Κικούλας Κότσαπα και του κ. Παναγιώτη Παπαφιλίππου. Ο τρίτος εκπρόσωπος του ΚΕΒΕ, κ. Μάριος Τσιακκής, παρέμεινε.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Σπανός,  αναφέρθηκε  στα σημαντικά γεγονότα του 2020, όπως την  Ανανέωση της Έγκρισης της Άδειας Λειτουργίας του Οργανισμού η οποία εκδόθηκε στις 19 Ιουνίου, 2020 με ημερομηνία λήξης την 30ην  Ιουνίου, 2026.

Αναφορά έκανε και στην υπογραφή 3- ετούς συμφωνίας με τους διαχειριστές Χαρτιού Μη Συσκευασίας, στις γεωγραφικές επεκτάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του έτους και στην αναγκαστική ακύρωση των εκδηλώσεων και των Φεστιβάλ του Οργανισμού, λόγω Covid-19.

Ο κ. Μιχάλης Σπανός έκανε μια σύντομη αναδρομή από το 2004, που ήταν ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Οργανισμού και αναφέρθηκε στην καταλυτική συνδρομή της Green Dot στην ανάπτυξη της Ανακύκλωσης στην Κύπρο.

Τόνισε την υγιή οικονομική θέση του Οργανισμού που ήταν αποτέλεσμα συνετής οικονομικής πολιτικής.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες της Green Dot προεξαρχομένων των μελών του Προσωπικού της Εταιρείας.

Μετά το πέρας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, συγκλήθηκε Συνεδρία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα.

Καινούργιος Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Βασίλης Πετρίδης, της εταιρείας Laiko- Cosmos Trading Ltd, με αντιπρόεδρο προερχόμενο από τους Μετόχους Β, τον κ. Μάριο Τσιακκή, Γενικό Γραμματέα του ΚΕΒΕ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροDive… Έκθεση τέχνης στο ξενοδοχείο Αλμύρα
Επόμενο άρθροΠετρολίνα: Περηφάνια για τον πρωταθλητή της ενόργανης Μάριο Γεωργίου