Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) πραγματοποίησε χθες μέσω τηλεδιάσκεψης από το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας την 60η  Ετήσια Γενική του Συνέλευση.

Μετά το πέρας των εργασιών της συνέλευσης, το νέο Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύσταση:

Πρόεδρος:                  Πιερής Μάρκου

Αντιπρόεδρος:            Νίκος Χειμαρίδης

Μέλη:                          Ανδρέας Ανδρέου

Δημήτρης Βάκης

Χρίστος Βασιλείου

Κάρλος Ζάγκουλος

Γαβριήλ Ονησιφόρου

Σταύρος Παντζαρής

Μαρία Παστελλοπούλου

Πέτρος Πετράκης

Δημήτρης Σιακαλλής

Σπύρος Σπύρου

Δημήτρης Ταξιτάρης

Οδυσσέας Χριστοδούλου

Το Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Βάκη για τις πολύτιμες του υπηρεσίες.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του νέου Προέδρου

Ο Πιερής Μάρκου είναι ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Deloitte στην Κύπρο και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Deloitte Μέσης Ανατολής από την 1 Ιουνίου 2021, έχοντας υπηρετήσει προηγουμένως ως Επικεφαλής των Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών.  Ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 στο Λονδίνο και το 2000 διορίστηκε συνέταιρος στον οίκο Χρυσάνθου & Χριστοφόρου (Andersen).  Είναι μέλος του Συμβουλίου του ΣΕΛΚ από το 2014, έχοντας διατελέσει επίσης Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου κατά την περίοδο 2019-2021. Διαθέτει πολλά χρόνια συμμετοχής και προσφοράς στα δρώμενα του ΣΕΛΚ, κατέχοντας σημαντικούς επαγγελματικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του Προέδρου της Φορολογικής Επιτροπής και της Επιτροπής Φόρου Προστιθέμενης Αξίας. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας.

Είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής, B.A. (Hons), μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW) και μέλος του Chartered Institute of Taxation του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚέντρο Οικονομικών Ερευνών: Aύξηση 6,2% στο οικονομικό κλίμα
Επόμενο άρθρο10 προτάσεις από ΣΕΛΚ για αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων