Για άλλη μια χρονιά το ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel, κατέκτησε το τιμητικό βραβείο TripAdvisor Travellers’ Choice, για το άριστο επίπεδο υπηρεσιών και φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο ανακοίνωσε ότι το Amathus συγκαταλέγεται στα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως, διάκριση η οποία προκύπτει από αμερόληπτες κριτικές ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Amathus Beach Hotel κ. Ανδρέας Γεωργίου, δήλωσε ότι το σημαντικό αυτό διεθνές βραβείο επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο της ποιότητας και των υπηρεσιών που παρέχει στους επισκέπτες το ξενοδοχείο, μετατρέποντας τη διαμονή τους στην Κύπρο σε αξέχαστη εμπειρία. Η διάκριση αυτή τόνισε, αποτελεί επιβράβευση και ηθική αναγνώριση για τη διεύθυνση και το προσωπικό του Amathus. Δέσμευση μας σημείωσε ο κ. Γεωργίου, να συνεχίσουμε με αφοσίωση για ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις.

Συγχαίροντας τους νικητές η Διευθύνουσα Σύμβουλος της TripAdvisor Kanika Soni, ανέφερε ότι τα βραβεία Travellers’ Choice αποτελούν τον καθρέφτη της αξιολόγησης των ίδιων των ταξιδιωτών, για την υποδειγματική εξυπηρέτηση που έτυχαν σε συνδυασμό με την ανεπανάληπτη εμπειρία στους χώρους που επισκέφτηκαν εν μέσω πανδημίας. Είναι εντυπωσιακό, είπε χαρακτηριστικά, ότι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπως αυτή που διανύουμε, κάποιες τουριστικές επιχειρήσεις κατάφεραν να ανταπεξέλθουν, εφαρμόζοντας νέα μέτρα καθαριότητας και κοινωνικής αποστασιοποίησης, χρησιμοποιώντας παράλληλα την τεχνολογία για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επισκεπτών.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμος για νέες προκλήσεις ο ΣΕΛΚ που συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής
Επόμενο άρθροΗ κυπριακή ναυτιλία στο προσκήνιο