Ο Όμιλος A.I. Motokinisi, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση πέντε φορτιστών Porsche, την πρώτη εγκατάσταση αυτού του είδους στην πόλη της Λεμεσού, στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Four Seasons. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χρησιμοποιούν αυτούς τους φορτιστές για τη φόρτιση τόσο ηλεκτρικών όσο και υβριδικών οχημάτων.

H Porsche διαθέτει μια γκάμα υβριδικών μοντέλων, καθώς και το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό sport αυτοκίνητο, Porsche Taycan, το οποίο κέρδισε τα βραβεία World Luxury Car και World Performance Car το 2020. Η Taycan είναι ένα τετράθυρο sport σεντάν που προσφέρει τις υψηλές επιδόσεις και τη συνδεσιμότητα Porsche στην καθημερινή χρήση.

Η ηλεκτροκίνηση, άλλωστε, αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της Porsche, όπως ανακοινώθηκε από τη γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεών της για τα οικονομικά της αποτελέσματα και τις μελλοντικές της προοπτικές.

Σύμφωνα με την Παυλίνα Ιακωβίδου, Marketing & PR Manager του Ομίλου A.I. Motokinisi, συνολικά περίπου 25 ηλεκτρικοί φορτιστές αναμένεται να εγκατασταθούν έως τα τέλη του 2021 σε 8 διαφορετικές τοποθεσίες ανά την Κύπρο, στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος «Porsche Destination Charging».

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΆμεση λήψη μέτρων για τη σκόνη στο Λιμάνι Λάρνακας
Επόμενο άρθροΗ Μόσχα επόμενος σταθμός του Υφυπουργού Τουρισμού