Το νέο σχέδιο της Primetel υποστηρίζει έμπρακτα τις μικρές επιχειρήσεις προσφέροντας 50% έκπτωση στα πακέτα ίντερνετ για όλο το 2021.

Το Small Business Support σχεδιάστηκε αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία και την προσπάθεια των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων να επιβιώσουν και να ανακάμψουν αυτήν την κρίσιμη εποχή.

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο αποτελεί βασικό μέσο πώλησης, επικοινωνίας και συναλλαγών είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις να έχουν αξιόπιστη πρόσβαση σε προσιτή τιμή. Από την έκπτωση 50% στα πακέτα Internet για όλο το έτος μπορούν να επωφεληθούν όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 10 υπαλλήλους, ανεξάρτητα από το είδος της δραστηριότητάς τους.

Το σχέδιο δίνει μια πολύτιμη ανάσα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία και επαγγελματία ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες του και να ελπίζει σε μια νέα δυναμική αρχή. Εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της Primetel να παρέχει ουσιαστικές υπηρεσίες και προηγμένες τεχνολογικές λύσεις στους πελάτες της και ειδικότερα στη μικρή επιχείρηση που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας και το κύτταρο των τοπικών κοινωνιών.

Όπως δηλώνει ο κ. Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της εταιρείας: “Στην Primetel είμαστε σταθερά στο πλευρό των μικρών επιχειρήσεων στον τόπο μας. Το αποδεικνύουμε με τις τιμές και τις υπηρεσίες μας. Σήμερα, αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή τους και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας, καταθέτουμε το σχέδιο Small Business Support. Θέλουμε να τις βοηθήσουμε στον αγώνα για επιβίωση στη νέα πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν και να τις στηρίξουμε ώστε να αποκτήσουν βιώσιμη πορεία για το αύριο.”

Η Primetel ενισχύει επίσης τους τρόπους επικοινωνίας αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία για να προσφέρει άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Εκτός από καταστήματα, τηλεφωνική και online υποστήριξη, virtual shop, VIP service, zoom, live chat, messenger οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν βιντεοκλήσεις με στελέχη της εταιρείας, τα οποία θα τους ενημερώσουν υπεύθυνα και θα τους προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Small Business Support εδώ 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕΤΕΚ: Έτος δια βίου μάθησης το 2021
Επόμενο άρθροTitan: Αύξηση κερδών και ισχυρές ταμειακές ροές παρά τις προκλήσεις