Στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, επέλεξε να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη εκτός Υπουργείου από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του, ο νέος Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός. Τον Υπουργό υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων, Χρίστος Τριανταφυλλίδης και ο Γενικός Διευθυντής, Πάνος Εργατούδης, τον οποίο συνόδευσαν σε μια σύντομη περιήγηση στους χώρους του Ογκολογικού.  Στη συνέχεια, ο Υπουργός Υγείας παρακάθισε σε μια πρώτη συνάντηση με τον Προέδρο και τα μέλη του Συμβουλίου των Επιτρόπων καθώς και τη Διευθυντική ομάδα του Ογκολογικού Κέντρου, κατά την οποία έτυχε ενημέρωσης για τα θέματα που αφορούν το Κέντρο, τη λειτουργία του και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Καλωσορίζοντας τον Υπουργό Υγείας, ο κος Τριανταφυλλίδης, επεσήμανε ότι τιμά ιδιαίτερα το Ογκολογικό Κέντρο, το γεγονός πώς αποτελεί την πρώτη επίσκεψη του Υπουργού και αυτό «πιστοποιεί τον πολύ σημαντικό ρόλο που έχει το Κέντρο στον τομέα της υγείας».

Ο κύριος Τριανταφυλλίδης σημείωσε ότι έχουν ακούσει με ικανοποίηση λόγια απόλυτης στήριξης από τον Υπουργό και τόνισε: «Αυτό το Κέντρο υπάρχει, όχι μόνο για να προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, αλλά για να δίδει στον ασθενή ελπίδα και αυτός είναι ο στόχος που το Κέντρο εξυπηρετεί τα τελευταία 25 χρόνια».

Ο κος Δαμιανός, ευχαριστώντας τον κ. Τριανταφυλλίδη για τη συνάντηση και επιβεβαιώνοντας τον συμβολικό χαρακτήρα της επιλογής του Ογκολογικού Κέντρου ως την πρώτη του επίσκεψη εκτός Υπουργείου, πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στο Κύπριο ασθενή, να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που παρέχονται και σίγουρα να στηρίξουμε και το Ογκολογικό Κέντρο λόγω και του υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει τόσα χρόνια».

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΔιαδικασίες πρόσληψης και προαγωγής δικαστών – Βελτιώσεις και κενά
Επόμενο άρθροΑυτά είναι τα δύο θεματικά πάρκα της Eksagon Exhibitions που έρχονται στο Nicosia Mall