Η Cyta, πιστή στην πολιτική της για προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, συμμετέχει για άλλη μια φορά στην εμβληματική παγκόσμια δράση «Ώρα της Γης». Η Cyta ενώνει τη φωνή της με εκατομμύρια πολίτες, φορείς, επιχειρήσεις, σε όλο τον κόσμο και καλεί το προσωπικό της, τους πελάτες της και το ευρύτερο κοινό, να σβήσουν τα φώτα από τις 8:30 μέχρι τις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου, 27 Μαρτίου, στέλνοντας μήνυμα αναγκαιότητας για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του πλανήτη μας.

Μέσα  από πολλαπλές και διαχρονικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Cyta συμβάλλει ενεργά στην ευαισθητοποίηση της κυπριακής κοινωνίας για το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας. Μια τέτοια δράση αφορά στην πιστοποίηση μέσα στο 2020 όλων  των καταστημάτων και στελεχωμένων  κτιρίων της με το Πρότυπο Περιβαλλοντικής Ποιότητας Green Offices. Αυτό προϋποθέτει την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και, κυρίως, τη δέσμευση και την αφοσίωση του προσωπικού σε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα «Ώρα της Γης Κύπρου», στον σύνδεσμο www.earthhourcy.org.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροHilton Nicosia – Ο απόλυτος Κυριακάτικος προορισμός επιστρέφει
Επόμενο άρθροΚωτσόβολος και Ζορπάς πάνε Μακαρίου