Μετά και από την επιτυχημένη προσθήκη του Gordons Premium Pink Gin, το τζιν Gordons εμπλουτίζει την γκάμα του με άλλη μια γεύση.

Το Gordon’s Sicilian Lemon, είναι μια νέα μεσογειακή πινελιά στην αυθεντική συνταγή του Alexander Gordon. Πρόκειται για ένα τραγανό, αποσταγμένο τζιν, με χυμό από νόστιμα ζουμερά λεμόνια και υλικά υψηλής ποιότητας.

Η συνταγή έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας 100% φυσικές γεύσεις έτσι ώστε να ισορροπήσει τις νότες αρκεύθου καθώς και την αναζωογονητική γεύση του Gordon’s, με τα καλύτερα λεμόνια Zesty Σικελίας.

Το Gordon’s Sicilian Lemon είναι αναζωογονητικό και ελαφρύ, για αυτούς που θέλουν μια διαφορετική γεύση από το κλασσικό τζιν με τόνικ. Περιέχει 37,5% Αλκοόλ.

Λίγα Λόγια για το Gordons Gin

Το Gordon’s Gin είναι το πρώτο London Dry Gin, με την αυθεντική Λονδρέζικη μυστική συνταγή από το 1769. Η ποιότητά του, χαρακτηρίζεται και από την μεγάλη περιεκτικότητα σε κέδρο, χαρίζοντάς του μια μοναδική αυθεντική αναζωογονητική γεύση. Αποστάζεται τρεις φορές για να εγγυηθεί την καθαρότητα του τζιν και το ακριβές μείγμα των βοτάνων.

Το Gordon’s Gin ανήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρείας Diageo, την οποία εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροH Lidl Κύπρου βγάζει το μαύρο πλαστικό από τη ζωή μας
Επόμενο άρθροΕλληνική Τράπεζα: Για 23 χρόνια σταθερά δίπλα στα «Οικολογικά σχολεία»