H εκτιμώμενη ώρα παράδοσης υπολογίζεται σε 30 λεπτά

 
To Wolt Market άνοιξε το πρώτο deliveryonly κατάστημα του στην Κύπρο. Το Wolt Market Λευκωσίας προσφέρει περισσότερες από 2000+ επιλογές σε προϊόντα όπως φρέσκα λαχανικά και είδη πρώτης ανάγκης. Η ποικιλία των προϊόντων  θα συνεχίσει να αναδιαμορφώνεται με βάση τις επιθυμίες των πελατών.     
Οι πελάτες μπορούν να κάνουν παραγγελίες μέσω της εφαρμογής Wolt ή της ιστοσελίδας της Wolt και να επιλέξουν μεταξύ παράδοσης κατ’ οίκον ή παραλαβής στο κατάστημα. Οι παραγγελίες μπορούν επίσης να γίνουν εκ των προτέρων, επιτρέποντας τον καθορισμό του επιθυμητού χρόνου παράδοσης με ακρίβεια πέντε λεπτών. Όλες οι παραδόσεις διεκπεραιώνονται από συνεργάτες μεταφορείς της Wolt, οι οποίοι διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις παραδόσεις ειδών σούπερ μάρκετ.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ανοίγουμε το
Wolt Market στην Κύπρο. Ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρόνο κάνοντας τις εβδομαδιαίες αγορές τους από το σούπερ μάρκετ εύκολα και γρήγορα. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το κατάστημα και πώς οι άνθρωποι θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν με την πάροδο του χρόνου», λέει ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής της Wolt Market στην περιοχή της Μεσογείου.

 

Οι επιλογές των σούπερ μάρκετ στο Wolt Κύπρου αυξάνονται καθώς η Wolt Market ανακοίνωσε  τα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος delivery-only στη Λευκωσία. Το κατάστημα προσφέρει στους πελάτες επιμελημένες επιλογές από 2000+ προϊόντα, από τρόφιμα έως καθημερινά είδη και η ποικιλία των προϊόντων θα αναδιαμορφώνεται περαιτέρω με βάση τις επιθυμίες των πελατών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ανοίγουμε το Wolt Market στην Κύπρο. Ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρόνο κάνοντας τις εβδομαδιαίες αγορές τους από το σούπερ μάρκετ εύκολα και γρήγορα. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το κατάστημα και πώς οι άνθρωποι θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν με την πάροδο του χρόνου», είπε ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής της Wolt Market στην περιοχή της Μεσογείου.

«Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους να εξυπηρετήσουμε του πελάτες μας και πιστεύουμε ότι η ύπαρξη μιας μεγάλης ποικιλίας εμπόρων λιανικής στην πλατφόρμα είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον. Η Wolt Market είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ήδη υπάρχον μείγμα συνεργατών υψηλών προδιαγραφών με τους οποίους ήδη συνεργαζόμαστε και είμαστε χαρούμενοι για την άφιξη του concept στην Κύπρο», λέει ο Δημήτρης Καρέλος, Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής της Wolt στην περιοχή της Μεσογείου. «Ταυτόχρονα, θέλουμε επίσης να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τους υπόλοιπους συνεργάτες λιανικής μας, όπως το METRO, το Papantoniou και άλλους, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές».

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν παραγγελίες μέσω της εφαρμογής Wolt ή της ιστοσελίδας της Wolt και να επιλέξουν μεταξύ παράδοσης κατ’ οίκον και παραλαβής στο κατάστημα. Οι παραγγελίες μπορούν επίσης να γίνουν εκ των προτέρων, επιτρέποντας τον καθορισμό του επιθυμητού χρόνου παράδοσης με ακρίβεια πέντε λεπτών.
Το Wolt Market Λευκωσίας θα εξυπηρετεί διάφορες περιοχές της πόλης, όπως: Άγιο Δομέτιο, Έγκωμη, Μακεδονίτισσα , Άγιοι Ομολογητές, Λυκαβηττό, Αγλαντζιά, Αρχάγγελο, Στρόβολο, Λακατάμια, Ανθούπολη, Λατσιά, Παρισσινό, Ακρόπολη, κτλ.

Όλες οι παραδόσεις διεκπεραιώνονται από συνεργάτες μεταφορείς της Wolt και η εκτιμώμενη ώρα παράδοσης υπολογίζεται να είναι μικρότερη από 30 λεπτά.

Το πρώτο Wolt Market άνοιξε στο Ελσίνκι την άνοιξη του 2020. Σήμερα, η Wolt Market λειτουργεί σε 16 χώρες και έχει ανοίξει 50+ καταστήματα. Σύμφωνα με τον κ. Μπιλάλη, η Wolt Market σκοπεύει να επεκταθεί περισσότερο στην περιοχή της Μεσογείου στο μέλλον.
«Προσπαθούμε να κάνουμε τα εβδομαδιαία ψώνια στο σούπερ μάρκετ βολικά και εύκολα για περισσότερους ανθρώπους και σκεφτόμαστε διαφορετικές επιλογές αυτήν τη στιγμή. Ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα καλά νέα στο εγγύς μέλλον», είπε.

«Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δημιουργία της καλύτερης εμπειρίας για τους πελάτες μας. Οι εμπειρίες μας από άλλες αγορές ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικές και πιστεύουμε ότι βρήκαμε ένα μοντέλο που λειτουργεί καλά. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιωθούμε στο μέλλον. Θα ακούμε προσεκτικά όλα τα σχόλια που λαμβάνουμε», συνεχίζει.

Λίγα λόγια για την Wolt Market
Το Wolt Market είναι ένα delivery-only κατάστημα που κάνει τις εβδομαδιαίες αγορές στο σούπερ μάρκετ απίστευτα εύκολες, προσφέροντας στους πελάτες επιμελημένες επιλογές καθημερινών προϊόντων και γρήγορες παραδόσεις. Το Wolt Market που κυκλοφόρησε αρχικά στο Ελσίνκι το 2020 από τη Wolt, λειτουργεί σήμερα σε 15 χώρες με 50+ καταστήματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Wolt
Προηγούμενο άρθροΗ παγίδα του Greenwashing για τις επιχειρήσεις   
Επόμενο άρθροΝέες χαλαρώσεις σε ισχύ από τη Μεγάλη Παρασκευή