Ριζικές αλλαγές στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών φέρνουν σε όλη την Ευρώπη τα συγκριτικά τεστ δικτύων. Διεθνείς οργανισμοί αξιολόγησης ανεβάζουν τον ανταγωνισμό και ταυτόχρονα το επίπεδο της ποιότητας του δικτύου που απολαμβάνει ο ευρωπαίος καταναλωτής.

Από διεθνείς ανεξάρτητους οργανισμούς μετρήσεων

Στη μάχη αυτή μπήκε για τα καλά και η Κύπρος. Εταιρείες όπως η umlaut και η Ookla® αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν όσους κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην εγχώρια αγορά.

Η Epic, ήδη, εδώ και επτά μήνες έχει το μεγάλο προβάδισμα. Οι κατακτήσεις της έρχονται η μία μετά την άλλη ως αποτέλεσμα του σχεδιασμού της που περιλαμβάνει ουσιαστική και πρακτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του πελάτη της. Ένας αποτελεσματικός σχεδιασμός που διαρκώς επιβραβεύεται.

Συγκεκριμένα, το 2021 βρήκε την εταιρεία να πανηγυρίζει για άλλη μια φορά, αφού, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που παραλαμβάνει το βραβείο του «Γρηγορότερου Δικτύου Κινητής της Κύπρου» από τον διεθνή οργανισμό μετρήσεων Ookla®.

Η βαθμολογία ταχύτητας (Speed Score™) της Epic έφτασε στο 61.86 σε σχέση με το 48.82 που κατέγραψε στο προηγούμενο βραβείο ενώ οι μέσες ταχύτητες για λήψη δεδομένων (download) του δικτύου της Epic, στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, έφτασαν τα 67.55 Μbps σε σχέση με 53.70 Mbps που ήταν κατά την προηγούμενη μέτρηση. Παράλληλα, οι μέσες ταχύτητες για αποστολή δεδομένων (upload) του δικτύου της Epic ήταν 16.77 Μbps σε σχέση με 15.85 Μbps που ήταν κατά την προηγούμενη περίοδο μέτρησης.

Οι νέες μετρήσεις επισφραγίζουν και επιβεβαιώνουν ότι η διαφορά από τον πάροχο που έλαβε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία, έχει πλέον διπλασιαστεί.

Τα βραβεία διαδέχονται το ένα το άλλο στην Epic αφού σήμερα μετρά τέσσερεις συνεχόμενες διεθνείς βραβεύσεις: διπλή πρωτιά από umlaut, διπλή πρωτιά από Ookla®. Σπουδαία νέα που αποτελούν πρωτοφανή δεδομένα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών της χώρας.

Φτάνοντας στο υψηλότερο βάθρο, η πολυβραβευμένη πλέον εταιρεία συνεχίζει και φέτος να παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της για απρόσκοπτη επικοινωνία και απαράμιλλη, ταχύτατη κάλυψη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Epic
Προηγούμενο άρθροΓάτα μόνη στο σπίτι έγινε το απόλυτο viral – ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΠιστό στο ραντεβού του, το ροζ λιβάδι στην Κλήρου